Muza are un superconcurs care s-ar putea să-ți aducă nu numai premiul, ci și pe ea la tine acasă :)




Acest articol este și un behind the scenes…

Obsesia de a accepta să promovăm doar ce folosim sau am folosi și noi nu ne-a făcut foarte populari printre agenții :) Și eu, dar și Ramona am auzit multe voci enervate la telefon cu replici de genul “Vă plătim, ce contează cine e clientul?” 

Din ricoșeu, nu suntem prea populari nici printre “colegii de breaslă” la care au ajuns (împreună cu contractele) și vorbe de genul: “Constantinescu n-a vrut să se bage, cică nu promovează produse din tutun” “Ce ipocrit! Știu eu sigur că fumează”. 
Tocmai. Am făcut și fac și lucruri de care nu sunt mândru. Nu-i o realizare a vieții că fumez, mai ales că fumez țigări tari. 

Din categoria OBSESII face parte și mania curățeniei pentru care toți prietenii mei au detestat-o pe Muză la început. Îi descălța la intrare (avem papuci “de vizitator” pe foate mărimile); apoi îi servea la masă într-un mod atât de imaculat că le era frică să mănânce și într-un final îi trimetea să fumeze pe balcon. 

Parchetul arată și acum de parcă a fost pus ieri. 
Mobila e aproape integral albă. Și albă a rămas. 
Ramona NU are menajeră. Este ca tine: nu crede că un străin îți poate face curat cum ți-ai face tu. 

Și totuși și ea își prețuiește timpul. Pentru asta a căutat și de curând sunt din ce în ce mai convins că a găsit, echipamentele care să transforme corvoada curățeniei într-un joc. E vorba de HOOVER, care sunt “decât” inventatorii aspiratorului. 

Ca să vedeți că e pe bune, săptămâna viitoare trebuie să mai cumpărăm un corp de mobilă unde să-și ascundă aspiratoarele. 3!!! Ca să nu vă influențăm prea tare, vă spunem la general, că 
unul e cu ultraviolete și dezinfectează după Eva, 
unul e “de mână”, fără fir 
și 
al treilea, care nu a venit încă pe
ntru că nu e pe stoc în RO, își face treaba singur când nu ești acasă și va fi cel mai probabil prietenul Evei. Ramona vrea să-l boteze Wall-E :))) 


Care-i faza cu concursul? 80 dintre voi pot câștiga un test cu oricare dintre aspiratoarele Hoover. După test puteți cumpăra oricare produs Hoover cu 50% reducere (maximum două produse per câștigător).
Lista de prețuri o găsiți în regluamentul oficial pe pagina Hoover România
La 50% reducere ele devin foarte accesibile. 
Pe lângă tragerea la sorți a celor 80 de câștigători, Hoover mai face una, în care Ramonei i se stabilește câte un “blind date”. Nu știm la cine mergem :)  Dar prima dată am nimerit senzațional, la Bianca Maria Iftode! Doar ce ne văzusem la Bookfest! 



Bianca face o cafea demențială, așa că am mai stat și după ce oficialii de la Hoover s-au retras. Vrei să fii următorul? Intră în concurs! E nevoie doar de un like pe pagina Hoover, share public la poza oficială a concursului (cea cu noi) și un număr de telefon când vi-l vor cere :) 
Link direct: 

Back to Top