“Ieșirea cu băieții” pe înțelesul fetelor.





În fiecare sâmbătă mi-e frică să deschid inbox-ul! Știu că am cel puțin 10 mesaje de la femei care vor să știe dacă o ieșire cu băieții chiar e doar cu băieții. 

Cum aș putea să știu eu? Dacă vrei să înșeli poți să folosești orice scuză, dar sper, de dragul camaraderiei între noi, masculii, să nu o folosești pe aceasta! 
Ieșirea cu băieții e un bun național! 

O luăm pe rând. 

Dacă iese cu băieții vineri și cu tine sâmbătă mi se pare aiurea să te deranjeze. Cei care stau toată săptămâna după curul iubitelor nu primesc aplauze. Primesc toane: “Vai, mă sufoci”. 

Dacă el iese cu băieții, dar tu n-ai voie să ieși cu fetele, asta ar trebui să te facă să ieși de tot. Din relație. Femeile au și drept de vot, și drept la liberă asociere :) Chiar și dreptul de a se îmbăta “pulă”, chiar dacă nu au. 

Ce se discută la o ieșire? Nu vrei să știi! :)))) Gândește-te cinstit: dacă le-aș spune ce se discută la o ieșire cu fetele crezi că ți-ar mai fi bine acasă? 

Prietenii lui l-ar acoperi dacă în loc să dea o bilă ar merge să dea… altceva? CATEGORIC! Dar, din respect pentru prietenia lor el va alege să meargă la întâlnirea cu ei și să lipsească de la un curs unde e trimis de firmă. Plus că acolo poate să și zică “Îmi pare rău că a fost telefonul închis toată ziua, ți-am spus că ăștia ne obligă”.

În fotografiile de la ieșirea cu băieții apar și fete? Și ce era să facem? Să mergem într-un bar de gay ca să nu apară femei în poze? Apropo, e foarte mișto, eu am mers cu nevastă-mea :) Deci… :))

Ieșirea cu băieții înseamnă altceva pentru fiecare, dar în general e ca la avertismentele CNA de la filme: Conține violență de limbaj (uneori și fizică), atitudini ușor antisociale și consum de alcool. Diferența față de filme este că nu avem nevoie de acordul părinților. Ci de al… soției :)

Îți sugerez să nu i-l refuzi. Dacă e bărbat, oricum rupe lanțul și o să te uiți după el cum pleacă de tot. Și nu cu băieții. 
Dacă nu e bărbat, ci cățeluș, atunci nu mai bine îți luai un pug? Că tot sunt la modă. 

Citește mai mult: 



Back to Top