50 Shades Darker. Cum a fost? Foarte reușite costume. Păcat că le dau jos.




Am promis că e fără spoilers. 
Așa că mi-am pus niște vodcă să șteargă regretul că fără spoilers nu ai cum să redai toată fericirea :)

Ro Image, Audi, Moet & Chandon și Sarto au reușit o seară de gală aproape perfectă. Mi-a plăcut și mașina care ne-a luat de acasă pe sistemul limo service, mi-a plăcut și felul degajat în care s-au întâmplat toate discuțiile, oamenii pe care nu-i întâlnisem și voiam să-i cunosc, oamenii pe care îi cunoșteam și nu țineam morțiș să-i mai întâlnesc, totul a fost, nu doar OK, a fost FINE. 

Despre prezentarea de modă masculină hot o să vorbim în poze mai târziu. 

Știu că vreți să știți cum e filmul, nu altceva. 
Și știu și că diverși “zei” spun că e atât de prost încât trebuie să fii imbecilă să mergi. 
Cinematografia e o chestie de gust. 
Atâta timp cât eu îmi plătesc biletul pot să merg la ce vrea… inteligența mea. Alegerea mea nu contează decât pentru mine. 
VOTUL e și el o chestiune de gust, dar rezultatul lui ne influențează pe toți. 
Ia gândiți-vă un pic, nu e cam ciudat că toată lumea e de acord că votezi ce vrei, dar n-ai voie să vezi ce vrei? 
Uite că eu am avut o plăcere vinovată. 
O să o rezum în 5 puncte

1. Nu știu de unde au găsit resurse de umor voluntar, dar la 50 Shades Darker se râde cu premeditare. În prima parte. În a doua e umor involuntar. Cum se întâmplă pe lumea asta, ăla involuntar e chiar mai bun. 

2. Chiar și bodyguarzii lui Christian Grey sunt mai bine îmbrăcați decât șeful tău. 

3. Cine crede că tânăra generație poate să fie afectată de decadența din acest film trebuie să știe că nu e nimic în 50SD ce nu s-ar putea uploada și pe youtube. 

4. Toate fetele cuminți vor jubila la acest film fiind convinse că sunt de fapt… rele. Cele cu adevărat rele se vor plictisi. 


5. După credits (scrisul ăla plicticos pentru unii de la final) mai e o secvență. Doar noi și încă alți doi oameni au văzut-o. Spectatori grăbiți. Voi să nu faceți ca ei. 

Bonus: Kim Basinger arată bestial la 63 de ani!! WTF! Femeia e BOMBĂ! Ce e drept, cum noi rămnem până la credits, n-am putut să nu remarc că au machiat-o doi oameni. Unul față, altul corp. Și totuși…







Back to Top