E grav că se duce la curve? Era mai grav dacă se ducea la o femeie serioasă.



Vă recomand să combateți ideile din acest articol cu tărie. Whiskey, vodcă, rom, gin.

Da. E mult mai puțin grav pentru ideea de relație că se duce la curve (pentru cititoare: aici “curve” înseamnă sex plătit, nu orice femeie care te enervează :))
Nu compari un adulter întins (ce imagine!) peste o perioadă mai lungă de timp cu un “fuck-and-go”!
Doar în filme el face o pasiune arzătoare pentru una și o ia acasă chiar dacă familia se opune *unde familia înseamnă nevasta și cei doi copii.
În viața reală bărbații nu plătesc doar pentru sex. Plătesc și ca să scape de toate problemele pe care sexul chipurile neplătit le provoacă. 

Da. E mai puțin grav, ba chiar deloc când soția lui este de acord cu asta. Căsătoria e un contract și cei doi își stabilesc cum vor termenii. 

Logica ne-a dus până aici. 
Absurdul ne va ajuta să mergem mai departe. 

Ce e mai grav? Să mori înecat în apă curată sau în apă murdară? Oare mori de scârbă înainte să te sufoci? 

Domnul care mi-a scris și care părea și realizat financiar și destul de citit mi-a cerut să explic diferenţa dintre supape şi trădări. 
Trădările sunt morți neanunțate. 
Celelalte sunt relații ținute în viață cu ajutorul aparatelor. 
Aparatelor genitale ale altor femei. 
Există și dragoste fără sex și sex fără dragoste. Nu trăim în povești cu zâne și nici noi nu suntem chiar… zmei. Batem cu pumnul în masă mai tare decât în perete cu tăblia de la pat :)
Mai important, există dragoste fără căsătorie și căsătorie fără dragoste. 
Există finaluri pe care nu le acceptăm când foștii îndrăgostiți se zombifică.
Par vii. 
Își spun “te iubesc” cum își spun “salut”: “Ia un kil de cartofi de la Mega, te iubesc”. Într-o zi o să greșească și o să spună “te mega-iubesc”. Deși ei sunt într-o mega-dezamăgire. 
Am făcut din durata unei relații o calitate. O construcție mega-litică. Casă de piatră. Un fel de Stonehenge. Stă în picioare, dar nimeni nu mai știe la ce folosește. 

Ce nu mai poți să repari trebuie să schimbi. 
Nu să cârpești. 

Femeile alea pe care le plătești s-ar putea să fie mai fericite decât nevastă-ta. Și decât tine. Că multe au pe câte unul pe care-l iubesc orice le-ar face. Ea poate te iubește orice nu i-ai face. Și poate are și ea, cum ai tu supape, un acumulator în cartier. Care-i mai dă curent. 

Și uite așa îi condamnăm pe libertini și pe swingeri deși “farmecul discret al adulterului” arată din ce în ce mai mult ca harta transportului în comun. Mașina ta nu ai merge. Nici asta la comun nu funcționează mereu și aici intervin fetițele. Când nu-ți vine autobuza, mai iei și un taxi. 
Adulter tur-retur pentru iubiri care nu vor să admită că au ajuns… la capăt de linie.


Comentariile de pe acest blog sunt dezactivate. Le puteți face direct pe pagina de FB:
 https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/

Acesta este un night reading. La miezul nopții dispare cum a dispărut Cenușăreasa dacă nu este "votat" la modul asumat. Butonul de like e jos. După cum observați e mai greu la subiecte incomode. Eu nu mă mir. Tu? 




Back to Top