De ce nu-și schimbă status-ul din “single”? Facebook-ul ca o… verighetă virtuală :))



În anii 90 se spunea că oamenii care nu se vor adapta la lucrul pe computer vor fi “analfabeții secolului XXI.
Afirmația a părut exagerată. S-a dovedit că n-a fost. 

Suntem în 2017 și o să risc și eu una: Cine nu există în realitatea virtuală nu mai există deloc. Pentru că realitatea virtuală este un al doilea pământ. O a doua planetă. Dacă nu ai conturi pe rețele de socializare sau nu vorbesc alții despre tine în online ești, practic, un extraterestru!

Ai o jumătate de viață. 

Rețelele de socializare sunt noile parcuri. 
Sunt mai animate decât restaurantele. 
Mai ofertante în zona de relații decât cluburile. 

Am ieșit din goana secolului vitezei de transport în care ideea era să ajungi repede ORIUNDE. Acum ideea e să ajungi repede LA ORICINE!

Înainte se spunea că “școala vieții își ține cursurile în stradă”

INTERNETUL E NOUA STRADĂ. 

Vor fi multe pagini despre asta în noua carte. Cea la care scriu împreună cu scandalos de frumoasa și enervant de deșteapta mea soție…
De prin 2014. Scriem împreună. Altele nu contează de când am făcut :)

Pun pariu că vreo două sute de mimoze și mimozi cu probleme de concentrare au închis deja articolul că n-au înțeles de ce nu răspund dracului la întrebare. 

Păi, am răspuns deja. Inclusiv la întrebarea altei cititoare care voia să știe ce cred: cine ar trebui să-și schimbe status-ul? El - și să-i ceară FB-ul aprobarea ei - sau Ea - și să-i ceară lui? 
Dacă și-l schimbă ea nu e ca și când… l-ar cere de bărbat? 

Am râs. 
De prost ce sunt am râs. Era tare simplu în anii 90 să ai două sau trei relații în paralel cu statut oarecum egal. Acum ești trecut la catalog :)
La 10 absențe ți se scade nota la purtare :)
Acum cealaltă femeie știe sigur de prima. Și își pune la relationship status: It's complicated. Adică mi-o bagă, da' nu mă scoate. În lume, unde altundeva? :))

Realitatea virtuală ESTE o oglindă a realității noastre. Mai mult. E o oglindă în care poți să pășești în orice dormitor din lume. 
În orice birou. 
În câteva WC-uri. 

Bine, bine, dar răspunsul direct la întrebare? 
De ce nu-și schimbă status-ul? 
Of! Pentru că nu e încă sigur că merită, poate intră ceva mai bun, desigur. Dar dacă nu te-ai prins din prima parte a articolului și a trebuit să ajungi până aici… s-ar putea să aibă și omul ăla dreptate :)



Niciun text de blog nu se compară cu un capitol întreg! 
Link (sau click pe banner) https://goo.gl/TsQs7y



Back to Top