Cum au devenit trei întrebări recente un duș rece despre trei feluri de înșelat. Dușul nu e pentru cine se pregătește :)))




Sunt oameni care cred doar în școala vieții. Desigur, e o tâmpenie. Ar însemna că ești absolvent pe la 80 de ani. Când te pregătești să mori. 
Sunt alții care cred doar în școala-școală. Ei spun că ăștia cu “școala vieții” vor doar să-și justifice ignoranța. Corect în multe cazuri. 
Nu în toate. 

Poți să înveți multe despre dragoste. Nu poți să le și înțelegi până nu o trăiești. 
Poți să te pregătești să înfrunți tentațiile. Dar habar nu ai cât de slab ești până nu le întâlnești. 
Școala e esențială. Dar e o tâmpenie să te gândești că educația ta se termină cu ultimul an de facultate. Una chiar mai mare să nu realizezi că ești tot timpul la două școli. Că părinții, prietenii, chiar și dușmanii îți sunt profesori. 
Așa cum adesea și profesorii îți par… dușmani. 

Trei doamne și toate trei mi-au scris despre problemele lor. Pentru că eu am ambele școli (facultatea la zi și școala vieții la seral) răspunsurile la cele trei probleme s-ar putea să vi se pară un pic acide. 

Primul caz: “M-a înșelat cu fosta”

Greșit. Tu te-ai înșelat cu el. Că ești actuala. Niciun bărbat nu se întoarce la o femeie de care i-a trecut. Mai repede te înșală cu o a treia necunoscută :)
Când se întoarce e clar că nu i-a trecut deloc. Bărbatul poate să facă sex de despărțire: Am pe una nouă, dar mă duc la cea veche, plânge un pic, mi-e un pic jenă de ce am făcut (dar nu revin asupra deciziei) prin plâns și explicații la un moment dat ne-o tragem. Da, asta se poate și mi s-a întâmplat. De mai multe ori. DAR NU FACI SEX DE DESPĂRȚIRE DE 3 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ TIMP DE UN AN!! Nu-ți iei la revedere de 10 ori! Salutul clasic e un sărut pe obraz, nu un 69!


Al doilea caz: “M-a înșelat cu fiica șefului lui”

Vai, dar se poate? Sexul de avansare nu e sex :))) Alea-s ore suplimentare! Ce femeie rea care nu a înțeles că ar fi trebuit să-i dea bietului om mai mult de mâncare și două pastile de potență. Ce? Vrea să nu facă față? Dacă nu aduce “prințesa” la orgasm poate îl dă “Verde Împărat” afară în loc să-l promoveze. 

Al treilea: Deși eram deja prea tânără pentru el, m-a înșelat cu una și mai tânără.

Îmi părea și rău, mă bufnea și râsul. Îmi părea rău pentru că femeia care mi-a scris mi s-a părut una dintre cele mai citite și mai conștiente de sine și de cum merge lumea dintre toate câte mi-au scris de când a început 2017. 
Dar dragostea ne prostește pe toți. 
Să reluăm întrebarea> Deși eram deja prea tânără pentru el, m-a înșelat cu una și mai tânără.
Sesizați eroarea? 
Doamna noastră gândește din unghiul ei. De fapt, nu ea era prea tânără pentru el, el era prea bătrân pentru ea!!
Din unghiul lui, singurele femei prea tinere sunt cele sub 18 ani, că acolo nu mai ai probleme doar cu tatăl ei, ci și cu poliția. Iar dacă tatăl mai e și polițist, atunci ai pus-o. 
Vorba uneia dintre prietenele mele, doamna Roșu (e pe bune numele): Când tu ai 40 și ea 20… înseamnă că ți-ai găsit jumătatea :)))



P.S. I love you! Datorită vouă Necenzurat este în lista de bestsellers @ Curtea Veche Publishing! 
Chiar mai grozav, au venit astăzi mai multe poze de la oameni care au primit cartea decât atunci când a fost lansată inițial!! Danke! 
Nu o ai încă? Comandă NECENZURAT cu autograf direct din link sau cu un click pe banner. Da! E deschis și la ora asta :)  
http://bit.ly/Felefant


Back to Top