Soții versus amante? WTF? Da' amantele ce sunt? O categorie profesională?


În ultima vreme, în social media, se glorifică amantele. Niște basme în care amantele sunt Fete-Frumoase, iar soțiile – Zmei. Nu mă caracterizează delicatețea în exprimare, așa că o s-o spun direct: oamenii aceștia vor să facă trafic fără să le pese dacă fac rău. O fac pentru un public format din oameni pe care bunul-simț îi cam plictisește. O femeie cu suflet își dorește să fie iubită cu voce tare, iar situația de iubire interzisă apare fără a fi dorită. Dacă e dorită, nu ești amantă. Ești altceva. 
Amantele nu pot fi luate „în ansamblu”. Nu poți să vorbești despre ele „la general”. Nu sunt o categorie socio-profesională!
Nu poți să spui că sunt mai frumoase, mai bune, mai devotate bărbatului decât soțiile. Nici că-i oferă mai mult!
Ce înseamnă mai mult? Mai mult sex?


Poți să oferi într-o noapte mai mult decât a oferit o soție în ani de zile? Există vreo poziție sexuală mai solicitantă decât efortul de a duce copilul „domnului” la școală, de a contribui la plata ratelor la casă, de a renunța la numele tău, la casa ta, la tot felul de rude care nu-i plac lui?
Îi oferă mai mult bărbatului aia care-l dezbracă sau proasta care se îngrijeşte ca el să aibă cu ce se îmbrăca?

Atunci când admiri un bărbat bine îmbrăcat și cu verighetă pe deget, să știi că hainele alea i le-a spălat soția. I le-a călcat. Și, în cele mai multe cazuri, i le-a și ales. Înainte de a fi amante sau soții, toate sunt femei. Iar înainte să fim bărbați și femei, n-ar strica să fim oameni. 

Sunt unul dintre cei care au scris mult în favoarea unei toleranțe ce nu ne prea caracterizează pe noi, românii. Să nu mai aruncăm cu pietre în amante. În oamenii care divorțează… Dar acum am impresia că mulți nu pot să lase pietrele jos și îi poți convinge doar să schimbe ținta! Acum sunt de vină soțiile! Că nu știe, dom’le, să-și țină bărbatul!! Dar ce e căsnicia? O lesă? Iar eu sunt un Rottweiler?

Nu-s!
O să vă spun una de final, ca de la Maidanez la ce credeți voi că sunteți: ȘI EA POATE SĂ ÎNȘELE. Poate că o și face. Dacă titlul „Amanta cui e soția ta?” vi se pare cunoscut, să știți că tot eu l-am scris. :))
Starea de iubire interzisă trebuie să fie cel mult una de tranziție. 
Dacă tot vrei să iubești o femeie, iubește-o pe a ta.
Toate soțiile visează să fie amantele soților lor.

Vă las acum, că am de curtat o șatenă superbă, al cărei nume de familie nu risc să-l uit. De când am luat-o de nevastă, o cheamă ca pe mine. :)

Acesta e un fragment din Ultimul început. Cartea nu se mai găsește așa cum nu se mai găsește nici primul volum din Psihologie pentru oameni obișnuiți. La un moment dat, vom retrage și Necenzurat & Filosofia sexului. Iar tu stai și te gândești dacă să le comanzi. Nu mai sta :) Comandă cu autograf din link: 
http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top