Bărbații care se străduiesc să te cucerească 3 luni și termină în 3 minute. Nu stăteau mai bine acasă? :)


Uneori femeia ajunge să aibă un copil înainte să aibă un orgasm.
Suntem noi, bărbații, așa de “slabi” sau explicația e în altă parte?


Sunt bărbat, așa că e normal să țin cu “ai mei”. Ejacularea precoce e un compliment!Îl înnebunești. Vrea atât de mult și de-asta poate… atât de puțin.


În plus, atât vă plângeți că vreți un tip stabil încât n-ar trebui să vă deranjeze! Mulți dintre cei care termină repede o fac pentru că n-au avut prea multe relații. Sau e invers? N-au avut prea multe relații din cauză că termină repede? :) Ramona spune că femeile nu-mi vor da share.

Știu.

Mai ales femeile acelea care și acum suspină după un bad boy care a fugit după două nopți, dar le iubea din toate pozițiile și muuuuult timp. Nu știi că dura atât de mult pentru că nu-l prea interesa și te întorcea pe toate părțile că nu-i plăceai pe niciuna.
O amică din Ardeal mi-a spus că pe bărbat îl face bun la pat o femeie bună la pat. N-am avut atunci tupeu să o contrazic, dar eu cred că pe bărbat îl fac bun la pat MAI MULTE femei bune la pat.
Îl educă. Îl antrenează. Îl obișnuiesc că tandrețea din preludiu n-are haz fără palmele peste cur din focul acțiunii și fără finalizarea unde pista de aterizare poate să fie oriunde pe trupul femeii, nu doar în el. Credeți că s-a supărat vreo femeie vreodată pe bărbatul pe care-l iubește pentru că a pus-o să-și declare sentimentele cu gura plină?

A terminat repede? Și? Pleacă undeva?

Mai ia-l o dată.

Și încă o dată.

Repetiția e mama studiului!


Iar dacă te-a curtat 3 luni n-ar trebui să-mi scrii mie, ci să te gândești ce-ar trebui să faci ca acele 3 luni să merite.
Freud credea că bărbații sunt îndepărtați de sex de întâlnirile cu femei “anestezice”. Ce nu cred că s-a gândit niciodată este că anestezice nu sunt doar cele care nu vor deloc. Sunt și cele care vor prea mult. Sau altceva. Sau pe altcineva. Sau nu știu ce vor. Și cum să obțină.

Potența nu se măsoară nici cu cronometrul, nici cu centimetrul. Și chiar dacă recunosc că am mai făcut și eu mișto de bărbații care n-au reușit să satisfacă femei pe care le-am … eu mai târziu, sunt la fel de conștient că mai sunt și alții, cărora ar trebui să le fi mulțumit. Că au contribuit și ei la formarea femeilor pe care le-am iubit.
Așa cum poate și Muza ar trebui să le mulțumească tuturor celor care au fost înaintea ei. Maturitatea unui bărbat nu se măsoară în ani, ci în experiențe.
Iar experiențele erotice nu fac excepție.



...


Lasă citatele. 
Încearcă și cărți ÎNTREGI: 


Back to Top