MEN ONLY / LUNI: Gelozia e ca un condiment. Dacă pui un pic în iubire îi dă gust, dacă scapi prea multă “se taie”.

Gen_07 by Sodapop77

Astăzi începe săptămâna MEN ONLY.  7 articole noi, toate pentru bărbați. 
Guest blogger: Ramona Constantinescu aka Muza. 

Radu a zis că săptămâna asta ne facem de cap. E săptămâna MEN ONLY, scriem doar pentru bărbați, fără niciun pic de cenzură. Vă țineți bine? 

Nu sunt deloc convinsă că-mi plac femeile și uneori nu înțeleg de ce vă plac vouă.  Poate și pentru că la lansările lui Radu mai e câte una care mă măsoară din cap până în picioare la toaletă de parcă vrea să-mi spună “știu că nu ești perfectă”. E OK, îmi vine să-i zic, știu și eu că nu sunt, dacă tot suntem la toaletă, pot să fac ceva pe opinia ta?
Sau mai vine câte una și-mi zice “Vai, ce te admir, cât de calmă reușești să pari când în jurul lui sunt atâtea admiratoare mai tinere, mai frumoase și mai slabe decât tine”. 
Nu, nu păream calmă, chiar eram, până ai venit tu să-mi strici vinul ăsta alb pe care-l beau ÎN toate situațiile când ar trebui să văd roșu. 
Bravo. fată! 
Bine că nu mergem la grădinițe, că acolo erau MULT mai tinere decât mine :)
Și - chiar - se mai poartă anorexicele? 

Să nu fie deloc gelos partenerul e nasol. Parcă nimeni nu te-ar vrea. 
Să fie prea gelos e toxic. Ți-e frică să o suni și pe maică-ta. 

Noi, femeile, chiar vrem un pic de gelozie. Din păcate prea mulți bărbați nu mai au cum să ne-o provoace fie din lipsă de stil, fie din acel calm care se instalează la cuplurile care sunt de multă vreme. 
Liniștea e pentru cimitir. Unii ajung acolo morți de douăzeci de ani. 

Cine n-a făcut dragoste cu o femeie chiar după o scenă de gelozie nu știe ce-a pierdut!

Când suntem geloase parcă vrem să demonstrăm ceva și facem dragoste “să ne țineți minte”! Suntem ca niște fiare care își apără teritoriul erotic, dar și viitorul.  
Locul unde are de gând să trăiască de acum înainte, casa ei, e în brațele tale. Las-o să fie geloasă, dar n-o face locuiască acolo cu altcineva. 
Capacitatea unei femei de a face fericit un bărbat este depășită de o singură altă “calitate”: să-l facă să-și dorească să nu se fi născut. 
Că doar a ieșit dintr-un loc asemănător cu cel în care-i place să intre.

Foto: Sodapop77  
Back to Top