Ce gândește o femeie după un one night stand? Varianta subsemnatului :)Doar cu începutul sunt de acord!
Da, de textul Muzei vorbesc. 
Puțin idealizat și a și schimbat finalul, că s-a temut că-i sare lumea în cap!

Ce gândește o femeie după un one night stand?

Hai să precizăm întâi niște lucruri, dacă, vorba Ralucăi, e NFHH, nu se cheamă One night stand, se cheamă resuscitare. 
O aduci înapoi la viață și nu prea contează cine ești. Ați văzut vreodată un pacient în stop să spună: Nu vreau să mă defibrilezi tu, poate colegul?
Femeia e în faza “one size fits all”. 
Nu se pune. 

One night stand e atunci când s-a cam lăsat de iubire, dar nu și de iubit. Când nu mai are inimă de investit, că i s-a cam ars, dar vrea să întrețină motorul și nu poate să țină mașina în garaj. 
One night stand e atunci când e soție și mamă și știe EXACT cât vrea să calce lângă. Nu de tot. Tu ești ca piperul, dai gust mâncării, dar nu ești, amice, felul principal. 
One night stand e atunci când te știe foarte bine, ești pe lista aia, dar tocmai pentru că te știe nu vrea mai mult. 
Altfel sunt, într-adevăr, ce zice Muza. Un fel de interviuri de angajare. Un fel de povestea Cenușăresei în care pantoful e la ea și picioarele noastre nu se potrivesc. 
Sau se. 
Într-un one night stand adevărat femeia face ce n-a făcut niciodată sau ce n-a mai făcut demult. Spune ce n-a mai spus niciodată, dar nu “te iubesc”. Asta a mai spus și n-a ieșit mereu bine după. 
Ea stă în genunchi, dar tu ești învinsul. 
Nu-i lăsa vânătăi, n-o mușca. Oricum mulți i-au lăsat urme pe trup. Mai puțini în suflet. 
Paradoxul face ca aproape orice bărbat să nu fie chiar confortabil când știe că ea vrea doar o dată. Adică, ce? Nu-s bun de mai mult? 
Doar n-oi vrea să te prezint și părinților, râde ea. 
De ce nu? 
Poți să mergi singur, sunt la Belu. 
La naiba, îți spui, replica asta cu cimitirul a fost… moartea pasiunii. 

Nu termini aproape niciodată înăuntru. Doar în trompeta aia din care ies sunete care dezvăluie sau ascund gândurile. 
Niciodată nu te interesează ce o să gândească după tine. 
Tu faci tot posibilul să te țină minte pentru că vrei să crezi că ești unic. De cele mai multe ori nu ești. Rar am întâlnit o femeie la care one night stand-ul să nu se fi repetat, doar bărbatul se schimbă.  

Muza a spus: Dobitoc.
E un cuvânt pe care îl spune cu drag. Pentru ea dobitoacele în general sunt peste oameni. Vacile sunt niște doamne, câinele care nu te place îți arată colții. Omul îți zâmbește…

Eu o să-mi spun inclusiv mie, pentru câteva cazuri când am crezut că-s deștept: Prostule! Femeia, în oricare dintre cele 3 situații de mai sus, spune un singur lucru după un one night stand reușit sau nereușit. Același pe care îl spune și medicul când iese din operație: “Sper să nu apară complicații”. Varianta ei: http://www.radufconstantinescu.ro/2016/05/night-reading-ce-gandeste-o-femeie-dupa.html
Back to Top