Am învățat că nu contează cât poți să oferi! Totul e să știi cui.



De când am "inventat" concursul fără premii, dar cu mii de cititori numit I WANT YOUR TEXT am avut multe surprize. Unii dintre cei care mi-au trimis texte s-au supărat că nu le-am publicat și au început să mă critice pe mine și să laude bloguri concurente. Amuzant e că nici alții nu i-au publicat, dovadă că pupatul în cur nu ajută 100% decât când vrei să-ți faci nasul maro. La fel am întâlnit și mândre care și-au luat foarte tare nasul pe sus când au ajuns la 200.000 de vizualizări pe articolul trimis și au început să critice alți bloggeri/scriitori, chiar și pe unii care muriseră în condiții tragice. Am șters acele texte și am rupt orice legătură cu acei oameni. 
La fel de adevărat e că au fost texte folosite clar contra unor bărbați sau femei care își refăceau liniștiți viața la adăpostul anonimatului autoarei. Așa ceva nu se va mai întâmpla, orice text ai scrie trebuie să ți-l asumi. Să-l semnezi. 
Am avut însă și multe surprize frumoase. Oameni care mi-au scris de 10 ori (al 9-lea text a fost foarte bun). La fel am avut cel puțin 3 femei (ca-n romanul lui Stelian Țurlea) CARE AU PUBLICAT CĂRȚI după aventura IWYT. 
O surpriză e și textul de astăzi, care așteaptă în inbox de un an sau mai mult. Integrează câteva citate din mine :))), dar într-un mod în care eu nu m-aș fi gândit să le pun. 
Gânduri sincere din Constanța, de la Alina Elisabeta. 



Am invatat ca nu conteaza cat iubesti, ci pe cine.


Am invatat ca nu conteaza cat oferi,cand oferi sau ce oferi, ci cui.


Daca vei intalni omul potrivit va fi nevoie de un singur gest, daca vei da de omul nepotrivit ii vei putea oferi totul si inca putin si tot nu va fi deajuns.


“Unii barbati iubesc mult, iar altii iubesc multe”.


Unii ti-ar fi recunoscatori pentru tot, iar altii ar fugi in bratele primei venite, ar da totul uitarii ca si cand nimic din ceea ce ai facut n-a fost si nici n-a existat.

Ca si cand tu n-ai existat.

Dragostea voastra n-a existat nici ea.

Aici are dreptate, n-a existat dragostea lui.


Te vei simti singura,abandonata si nefericita dar... nu trebuie sa fie asa! Nu are de ce sa fie asa!

Tu iubesti, simti, traiesti, el..iubeste, simte, traieste,dar nu ca tine, Niciodata nu i-ai cerut sa simta ca tine, doar e barbat. Ai vrut doua iubiri ca doua forte egale, dar de sens contrar. Ai vrut sa va intalniti la mijloc.

Niciodata nu va putea simti tot ce ai simtit tu.

Tu ai fost sincera, pe cand el va trai aceeasi minciuna cu toate.


Dintre acele "toate" faci si tu parte, nu te minti, dar fii linistita, acolo undeva, la un moment dat, vei fi pentru cineva "EA".

Daca vrei un sfarsit fericit nu trebuie sa-ti fie teama de un nou inceput.
Back to Top