Cea mai sigură metodă să afli cum este un om. Nu cum pare.
Vă vedeți zilnic, dar niciodată nu l-ai văzut așa. 
Poți să împarți patul cu cineva fără să știi ce ascunde în minte. Te minte. Se minte. 
Nu a vrut să-ți mărturisească. 
Dar el se cunoaște cât să-ți poată spune ție cine este? 
Singura poveste în care au fost cu certitudine doar un bărbat și o femeie este izgonirea din rai. Pentru că nu existau decât Adam și Eva. De atunci mereu sunt mai multe femei. Mai mulți bărbați. Care locuiesc uneori în același trup. Se luptă noaptea pentru aceleași dorințe pe care le condamnă ziua în amiaza mare. 

Cine crede că dragostea învinge orice nu s-a întâlnit niciodată cu o sumă mare de bani.

Ca o amantă din hârtie specială îți face cu ochiul ca la jocul Killer pe care îl jucam când eram copii. Am clipit. Ești mort. 
Vine altul la rând. 
Filmul lui Nap Toader, regizor și profesor, este un asemenea exercițiu. Pentru că m-am plâns mereu de filmele românești că au metodă, joc și încadrări excepționale, dar NU AU SUBIECT, de data asta de la intrigă am zis: Vreau să-l văd! 
Nu-ți povestesc, că mi-e teamă să nu spun mai mult decât trebuie. Uite trailer-ul!

..03. By pass
Crezi că te-ai prins? Nu-i așa. O să vezi din 6 Mai în cinema. 
Și totuși, uneori oamenii se arată altfel decât îi credeai, dar asta înseamnă mai puțin duri, mai sensibili, mai dornici să ajute, ce mai! Mai buni. 
Am zis că vreau să dezbrac 1000 de oameni și să-i îmbrac într-o declarație de dragoste pentru viață? Am zis. Tricourile campaniei așteaptă. Regizorul Nap Toader nu le are cu așteptatul. M-a sunat astăzi. 
El:  Sunt la școală, cum pot să vă ajut?
Eu: În gând: Să dezbrac un prof la UNATC? Studenții vor leșina de plăcere, dar cel mai important, spectatorii vor dona, dar am zis doar niște fraze curate.
El: Trimte-mi tricou (a donat deja, dar nu mă lasă să spun suma)
Eu: Ți-l dau pe ăsta de pe mine :))) E 2nd hand, pardon, 2nd body.
El: Hai!
Iată proba!
Unii ne par minunați, dar sunt atenți doar la reputație, nu și la substanță. Alții, iată, duri, strigă pe platou, țin în mână zeci de oameni, se joacă pur și simplu cu sufletele lor de actori, dar NU se prefac că sunt oameni. 
Indiferent de caz, ține minte că  în general OAMENII NU SE SCHIMBĂ, DOAR NI SE DEZVĂLUIE. Donează și tu printr-un amărât de SMS cu textul SPITAL la 8844. Iar din 6 Mai du-te la cinema să vezi 03. By pass. 
Link către pagina de fb a filmului aici: 
https://www.facebook.com/03bypass/timeline
Back to Top