Singurul fel de penetrare care îl sperie pe bărbat. Sau “Cum vrei să te iau?”… “Ia-mă de nevastă”







Poţi să vezi jocul de umbre, ca la un teatru japonez.
Poţi să auzi dorinţele când şoptesc. 
Chiar să le înţelegi când strigă.
Dar e atât de uşor să confunzi formele!
E imposibil să vezi culorile.
Până când ea te lasă înăuntru.

E singurul fel de penetrare care sperie un bărbat. Să intre în sufletul femeii.

Ca şi când copilul care eşti vrea doar să dezbrace păupşa, nu să-i şi vadă mecanismul care-i dă ochii peste cap. E mai simplu la maşinuţe. Acolo e atât de matematic totul: merg înainte, merg înapoi, tragi de volan stânga... virează la stânga. 
Femeile ar trebui să vină cu hărți și dicționar pentru că uneori te rătăcești printre cuvintele lor și încă mai mult te pierzi într-un zâmbet sau într-un joc al ochilor care s-a petrecut într-o fracțiune de secundă și tu nici a doua zi nu ești sigur că te-ai prins ce înseamnă. 

Chiar crezi că femeile semnalizează într-o direcţie şi merg în alta din greşeală?

Nici ele nu-s mai cu moț. Singurul preț care i se pare femeii prea piperat pentru o relație este să renunțe la toate promisiunile altora de dragul unei certitudini. Care ești tu. 
Caută una curajoasă. Una care să nu aibă nevoie de zeci de confirmări, că la un moment dat o să se sature de ale tale și se mai duce și la vecin. Să ceară o a doua opinie.

Nu poți să oprești focul să consume. Pasiunea se termină dacă tu și ea nu reușiți să deveniți împreună mai mult decât erați separat. Să aibă ce să ardă.

O să vă fac o confesiune. Prima cerere în căsătorie mi s-a făcut, nu am făcut-o. O joacă de copii în care ea voia să avem “niște inele” dacă tot am avut orgasm. Ca orice bărbat, am refuzat rar o invitație în pat. Mi se pare o impolitețe ca o femeie frumoasă să te invite în patul ei și să refuzi dacă n-ai o altă femeie frumoasă căreia i-ai promis că o să o dai dracului de politețe dacă acceptă să fie doar a ta! Însă atunci, deși era o cerere în căsătorie în glumă, am refuzat-o. Pentru că eu cu așa ceva nu glumesc :))  



Citește mai mult: http://bit.ly/1WiWzzV

Back to Top