N-are niciodată timp pentru tine? Spune-i bancul cu timpul…




Sunt oameni ca niște lipitori, care vor ca din 24 de ore pe zi să stai cu ei/ele 25. Și în astea 25 de ore să mai ai și bani deși e evident că nu mai ai încă 8 ore în care să te duci la serviciu să-i faci. 
Nu vorbim despre ei. Vorbim despre oameni normali, ca tine și ca mine, care muncesc pentru bani, pun suflet în relație și un pic de creier în decizii. 

Problema asta cu “niciodată n-are timp” mi-a fost pusă și de bărbați și de femei. Uneori apuc să citesc mesajele chiar și după 6 luni așa că atunci când am apucat să-i scriu unui bărbat el mi-a răspuns: “Relax, man, între timp am aflat de ce n-avea fata timp, că-l împărțea la doi. Acum sunt cu alta.”
Băiat deștept. 

DACĂ VREI SĂ ȘTII CE ESTE IMPORTANT PENTRU UN OM VEZI PE CE ÎȘI CHELTUIEȘTE BANII ȘI TIMPUL. 

Toți avem obligații. Nu cred că vrei să fii și tu una dintre obligațiile lui, femeie! Nu-l face să simtă că ești un task. Dar dacă e mai mult absent poți să-ți pui un semn de întrebare. Și din obligații… le facem pe cele care ni se par mai importante :)

Toți avem pasiuni. Dacă nu simți că ești una dintre pasiunile ei, bărbate, ci doar un SPONSOR pentru alte pasiuni… mergi, frate, pe drumul tău! Tu plătești pentru sex și nu-ți dai seama. 

Unii spun că acești oameni sunt egoiști. Eu am un termen din cartierul în care am crescut: JEGOIȘTI. 

Nu poți să-i schimbi. Evită-i. 
Spune că n-are timp de tine? Ce-ar fi să-i zici bacul cu timpul? Nu pot să-l scriu aici că-mi dau haterii report, dar îl găsești cu google search sau ți-l spune unul mai bătrân. Că tot de la oameni mai bătâni știu și eu două lucruri: 

O FEMEIE CARE DUPĂ FIECARE “TE IUBESC” ÎȚI CERE CEVA... E DOAR O CURVĂ ÎN FAZA DE NEGARE. 
IAR UN BĂRBAT CARE NU TE CAUTĂ, PE CARE TREBUIE SĂ-L CAUȚI TU, E UN BĂRBAT PE CARE DEJA L-AI PIERDUT. 




Niciun text de blog nu se compară cu un capitol întreg! 
Link (sau click pe banner) https://goo.gl/TsQs7y



Back to Top