Dacă soția nu îți este și amantă… ai o poziție vacantă. 2 sites 4 every story.




Eu: Probabil soțul tău nu ți-a spun niciodată, dar e o vorbă între bărbați: Nu poți să mănânci zilnic aceeași mâncare. 
Ce nu vrem noi să credem însă e că și femeile se plictisesc. Nici ele nu vor același meniu zilnic. “Cum a fost astăzi la serviciu, dragă?” o întreabă el mereu și ea urlă în interior “Doamne! Parcă ești mama care mă întreba mereu cum a fost la școală! Vrei să știi dacă am luat o notă proastă? Am fost obraznică astăzi, mi l-am imaginat pe colegul de la distributie dezbrăcat. Are un cur senzațional, se vede și așa îmbrăcat” În exterior e o fată bună care răspunde doar “Obositor” sau “Nebunie, știi tu, cu închiderea de lună”. 
De ce nu are fanteziile astea cu tine? Păi, dacă tu te porți cu ea ca o mamă? Cine are fantezii cu maică-sa? Oedip? 
Oamenii care nu se mai pot surprinde unul pe altul, care nu se mai pot juca, nu mai pot flirta, au ajuns la final. Vor flirta cu alții și își vor găsi alți parteneri de joacă. Nu de alta, dar și “jucăriile” femeii îmbătrânesc. 
La un pahar de vin roșu, o amică divorțată de două ori, care era psiholog specializat în terapie de cuplu mi-a spus râzând: Bărbatul nu știe, dar întotdeauna are două neveste. Pe cea de a doua o descoperă de obicei la divorț :)


Muza: De data asta a fost cam rău Radu, chiar foarte rău, dar când ne lovește sinceritatea (și asta se întâmplă de cele mai multe ori fără public, când suntem singure în fața oglinzii) ne e greu să spunem cu mâna pe inimă că suntem 100% bune. La suflet, că fața se mai repară cu machiaj și trupul cu mers la sală. 
Succesul nebun al 50 shades of Grey la cititoare cred că se datorează exact acestei dorințe pe care o avem pentru aventură și care se bate cap în cap cu cealaltă dorință, pentru siguranță. Cartea aia e varianta mai puțin riscantă pentru femeile care nu au curaj să-și facă un amant sau să-și schimbe iubitul. Citesc, nu fac nimic rău. Partea bună e că multe dintre cele care au citit-o au simțit brusc că și bărbații lor au ceva de Grey în ei. 
Asta speră și Radu, cu cărție lui, să-i convingă pe oameni să “spună pe bune” ce vor, ce gândesc, ce vor să li se întâmple în pat, ce-i supără la o masă cu prietenii, nu să fiarbă ca oala sub presiune și să izbucnească atunci când au dat în foc. 
Orice femeie adoră să fie amanta soțului ei, dar urăște să-i spună direct ce vrea de teamă să nu fie considerată o ușuratică. De ce? Ai un copil? Și ce dacă? Mamele nu mai au dreptul la fantezii? 
Suntem nebune, ne dau peste cap hormonii în fiecare lună și avem toate cel puțin un viciu, dar poate că asta ne face mai ușor de înțeles. 
În cărți se spune că în fiecare femeie există o ființă angelică și o drăcoaică și depinde pe care știi să o trezești. Eu n-am citit așa mult ca Radu că pictam de dimineața până dimineața următoare ca o scalvă la șevalet, dar cred că vă faceți iluzii: angelica și scorpia se trezesc când vor ele. În loc să încerci să omori una, de ce să nu înveți să te joci cu amândouă? 





Nou :) Comandă cartea super simplu! Cu un click pe poză! 




Back to Top