În ce loc trebuie să atingi o femeie (2.0)
Când eram eu mic apăruse într-un ziar o hartă cu zonele erogene. Probabil că azi există o aplicație de smartphone ca un GPS.

Harta aia era schematică și tare frigidizantă. Semăna un pic cu pozele din cartea de anatomie, doar că nu-i vedeai fetei și pancreasul.

Formule gen: “experții afirmă” sau “studii de ultimă oră” erau la tot pasul în text. Chiar își imaginează cineva sute de femei pe care să se testeze cu electrozi și atingeri de pene? 

O fostă colegă mi-a trimis un articol aprape identic. Pozele de acum erau mai puțin stupide, dar textul era clar scris de o virgină din Londra și tradus de altă virgină din București.
Vă supărați dacă încerc și eu? Măcar eu mi-am pierdut virginitatea în secolul trecut :)

Le luăm pe rând...

Buzele sunt doar pentru deschidere. Deschiderea conversației. Ajungi mai târziu să-i citești pe buze printre rânduri. Cu buzele tale.

Sărutul pe gât e "raiul"? De multe ori doar gâdilă...

Sânii? Acolo trebuie să ai, ca la poker, o mână bună... 

Fund, interiorul coapselor, clitoris... la naiba! 

Facem dragoste sau facem inventar?!?!!

Există un loc de unde pornește totul. De fiecare dată. Un loc în care dacă atingi o femeie înnebunește spre deliciul ei și al tău. 
O poartă pe care dacă n-o deschizi se cheamă că ești în Europa cam cum e România acum: înăuntru și totuși afară :))
Toți bărbații plătesc pentru sex.
Unii cu promisiuni false. Și apoi se miră că ea a mimat orgasmul.
Alții cu vacanțe, haine, bijuterii. După care se miră că femeia nu se mulțumește să i se vândă. Se deșteaptă și se scoate la licitație. Cine-i dă mai mult :))
Mai sunt unii care cred că trebuie să o atingă cu atenția lor. Și uită că în același timp în care oferi atenția ta trebuie să o câștigi pe a ei. 
Altfel nu merge. 
Despre băieții de zahăr, ce să zic? Majoritatea femeilor frumoase sunt la dietă din liceu...
Pentru un bărbat puternic e un gest frumos să-și ceară iubita de soție în genunchi. Unul slab nu are niciun efect, că asta e condiția lui naturală :)) E în genunchi tot timpul. 
O conversație inteligentă este viagra femeilor. 
Vorbele ating altfel decât mâinile. Dar nu pot ține locul lor.
Există un loc unde trebuie neapărat să atingi o femeie. Și nu există cale sigură să ajungi acolo. Poate doar pentru chirurgi :) 
Back to Top