Night reading: Cum să faci mai des sex cu nevastă-ta! Un articol impertinent și pertinent în același timp!



În primul rând bărbatul trebuie să se prindă la un moment dat că “așa se face” nu e tot una cu “așa e bine”. 
Femeia gătește, spală, întinde rufe, are grijă de copil (inclusiv să se dea din fața televizorului că pierzi faza când te uiți la meci). Ea acumulează frustrări, iar cel pe care va da vina ești tu, chiar dacă vina e mai mult a părinților tăi și ai ei care v-au educat în spiritul acestui sclavagism de secol 20. Te miri că sclava nu vrea să presteze și sex? Ea își vede viața ca pe o serie de task-uri și ajunge să adauge și sexul la această listă!

Nu mai e un lucru DE CARE SE BUCURĂ, e unul PE CARE TREBUIE SĂ-L FACĂ.
Bărbatul, la rândul lui, are impresia că a stat la rând. Ea a pierdut o oră cu masa, încă un sfert de oră cu vasele, a băgat la spălat pe programul ăla lung că erau așternuturi. De ce naiba le-o fi băgat, că tot nu le mai șifonează??
Și logica bărbatului e bună până la un punct: faptul (real) că “stă la coadă” poate să-i dea o idee despre cât de mult muncește ea când pare că nu muncește. Și - dacă-l duce capul, să intervină. 

Un bărbat care spală vasele are mai multe șanse la sex decât unul care vine cu flori. Mai ales când cel de-al doilea vine de la băut și a luat florile de la o țigancă știind că e periculos să vii cu mâna-n cur la doișpe noaptea!
De ce? Pentru că-i rămâne și ei mai mult timp. Îi rămâne energie. Și mai ales îi rămâne-n cap și-n suflet că are un bărbat care o ajută. 
Nimic nu e mai sexy decât un bărbat care dă cu aspiratorul pentru femeia lui! Niciun bărbat mai hot decât soțul care gătește, chiar și din an în paște. 
Indiferent de câte ori îi deschizi portiera la mașină, nu egalează un întins de rufe când ea a adormit de oboseală. Mai ales că femeile știu că mulți bărbați îți deschid portiera ca să aibă ocazia să o și închidă. Frumos. Nu cum o trântești tu :)))
Arată-i mai mult respect și-ți va arăta mai multă dragoste.


Read more!
http://bit.ly/FărăPrejudecăți

WIN A SMART TV!!! Pe pagina Muzei sunt toate detaliile: 
Și Moș Nicolae vrea ceva aromat si fin! 🥰 Asa ca se trezeste cu o cafea 100% arabica și un film 100% acțiune pe noul tău...
Posted by Secretele Ramonei on Friday, 6 December 2019
Back to Top