Men only: Ce-ar fi trebuit să schimbi încă de ieri.


Să nu te mai trezești cu ea în gând, să faci ceva să te trezești cu ea în brațe. 
La unele uși care nu se deschid trebuie doar să bați mai tare.
Să nu mai asculți de vocile din cap, ci de cele din inimă. Iar pe cel care-ți spun de ce nu poți să faci un lucru, un pas, un gest, o schimbare… ei bine, la vocile astea nu e un defect să fii surd. 
Niciun bărbat nu se află dincolo de alegeri. Și dincolo de ele așteaptă ele, ca niște Penelope care înșiră și deșiră relații fără sens, una pe față, una pe dos, din țesătura tot mai destrămată a speranțelor la tine. 
Nimic nu durează veșnic. Nici sentimentele, nici noi. E un foarte bun motiv să le trăim astăzi. Să ne trăim astăzi. 
Nu mai sta cu ochii pe pagina ei de facebook, bate-i la ușă. 
Primul pas nu se face cu un like pe instagram. 

Dacă vrei să fii ales trebuie să fii văzut. Dacă vrei să fii bărbatul ei trebuie mai întâi să-i demonstrezi că ești bărbat, că nu vrea nuntă de lesbiene. 
N-ai scris niciodată un haiku, dar ai putea să-i spui: hai cu mine. 
Nu știi ce vin îi place? Vin pe la tine diseară.
Astăzi e vineri, iar vinerea e pentru weekend ce e lunea pentru săptămână. Un început. Vezi să n-ajungi să-l urăști, începutul ăsta, când o să-și pună poze cu altul. O verisune mai îndrăzneață a ta. 
Suntem bărbați! Nu citim horoscopul ca să vedem cum ne merge în dragoste! O seduci și pe Neti Sandu dacă e nevoie, te culci cu psiholoaga care vrea să te vindece de dependență de sex, îmbeți doctorițele de la dezalcoolizare, contaminezi cu chef de viață!
Știi… când eram eu mic și Miță voia să mă învețe să mă bat, mă încuraja mereu în fața oricărui adversar: Are tot două mâini și tot două picioare. Nici rivalii tăi nu o au din aur!
Vorbele tale sunt o armată, dar niciun verb-colonel nu poate să ajute un general fricos. Ordonă-le să treacă tăcerea minată dintre voi. 
Femeilor le plac învingătorii. 
Firesc, doar sunt și ele o luptă. 

Foto: fialk-enson

Iar dacă ești femeie și ai intrat de curiozitate poți să dai și un share la mișto. Poate se prinde :)

Back to Top