Cum e să ți se fure cartea de pe plajă, dar să ți se lase portofelul? Ce carte? NECENZURAT, normal :)Unii vor spune că trăim într-o lume mai bună: i s-a furat cartea, nu cartea de credit :)


Roxana e o cititoare care locuiește în Constanța. S-a născut într-o zonă cu mai puțină plajă, dar, ca orice femeie care știe ce vrea, stă unde vrea. 
Mi-a scris că i s-a furat cartea de pe plajă. Ca orice femeie care știe ce vrea și-a cumpărat-o în scurta perioadă în care a fost disponibilă. 
Are simțul umorului și mă întreba dacă se găsește Necenzurat pe olx :)
Astăzi vrem să-i facem o surpriză. Mergem unde lucrează (că vineri nu cred că face plajă) și îi ducem un exempar care a venit retur la editură. Pentru cei care nu știu cum vine treaba cu returul voi spune doar atât: e o idee proastă să comanzi o carte prin Poșta Română. Curierul de caută, te sună, vine. Poșta… te așteaptă la câte un sediu și dacă nu vii în timp util trimit cartea înapoi. Desigur, chiar dacă nu au făcut de facto livrarea… editura plătește. 
C-așa-i în tenis :)))

În fine. 
Sold out-ul este - culmea! - o situație pe care o regret. Da, nu e o strategie de marketing. Regret că sunt oameni care își doresc cartea, dar nu pot să o cumpere. 
Se lucrează la remedierea acestei probleme. 
Până atunci vreau să rețineți un lucru. Chiar dacă unele furturi pot să pară amuzante, furtul în sine este bad karma. 
Mai bine împrumutați, chiar dacă asta nu se potrivește în dragoste. 
Pe vremea mea nu se spunea “am un amant”  sau o amantă, se spunea “am un bărbat împrumutat” :)) sau o femeie. 
E singurul lucru unde eu n-aș vrea să împrumut. Am preferat să fur :))
Dacă persoana care a șterpelit cartea a și citit-o e rugată să dea un mesaj în privat. Poate îi oferim șansa să-și ceară scuze. Am pus poza ei de profil să fie mai ușor :)

Back to Top