Mai devreme sau prea târziu? De ce merită toți oamenii inteligenți un șut în fund




Pentru că vrând-nevrând așa vor face… primul pas :)
Dacă șutul e dat ca lumea! 
Ai “noroc” de un șut ca al lui Hagi, care dădea gol de la mijlocul terenului? Cu atât mai bine.
Pentru că oamenii inteligenți analizează prea mult situațiile și pe ei înșiși. Sunt destul de bun pentru asta? Ar fi cineva mai bun și eu i-aș lua locul? E momentul potrivit? 
Ei se simt ba prea tineri, ba prea bătrâni, ba prea puțin pregătiți. 
În contrast perfect, idioții se simt mereu “numa’ bine”. 
Ei nu vor refuza niciodată o poziție de conducere pentru că știu că nu sunt în stare să ducă responsabilitatea. Singurul lucru pe care vor să-l ducă e salariul. Acasă. 
Așa că un nesimțit made in RO (și nu numai) nu se va gândi niciodată ce au de câștigat compania sau societatea în ansabmblu din “munca lor”. Nici măcar ce au de câștigat cei de lângă el. Atâta timp cât el câștigă… viața e frumoasă. 
Nu te-ai întrebat niciodată dacă primarii nu merg pe aceleași străzi cu tine? Nu dau în aceleași gropi? Dau. Dar răspunsul lor nu e să le asfalteze dumnezeiește, ci să-și ia mașini în care să nu le mai simtă :)))
La fel și politicienii dintre care alegi mereu răul mai mic, de ce nu avem, de atâția ani, variante de bine?
De ce atunci când spunem “băieții deștepți” nu ne referim la niște olimpici la mate, ci de unii care parcă au învățat doar adunarea. Adună de la noi toți. 
Și - ultimii, dar nu cei din urmă - de ce avem “lideri de opinie” în presa scrisă, audio-vizuală sau pe internet care n-au avut o singură idee personală toată cariera??
În doi ani de I WANT YOUR TEXT am descoperit ce știam instinctiv: mulți oameni absolut necunoscuți scriu mai bine decât “glorii” fandosite. I-am instigat pe toți să-și facă blog. Spre dezamăgirea mea… mulți au renunțat când au văzut că e de muncă. Alții la primele comentarii negative. Așa e-n viață, domni și doamne. Mai ales dacă ai ceva de spus, toți cei care simt imediat diferența de valoare dintre tine și ei se vor alia contra ta. 
Și ce? O să mori? Înseamnă că eu sunt la a 100-a reîncarnare! )))
Când n-am niciun comentariu negativ mă îngrijorez :) Înseamnă că n-am spus nimic nou. 
Ești gata pentru șut? Pregătită, Mili? Și cu tine vorbesc! 
Dacă te mai gândești mult 
la ce nu faci, 
o să fie ca și când nici n-ai existat!
Pentru că “să trăiești” nu înseamnă “să amâni”. 
Asta înseamnă doar să fii un mort în faza de negare :)



Back to Top