Îmi pare rău pentru tine



Îmi pare rău pentru tine, care îmi scrii mie despre cât de porci sunt bărbații pentru că, după ce le-ai dat pași unora, s-a găsit unul, “iubirea vieții”, “dezamăgirea vieții”, care să te părăsească. Mie mi se pare un act de justiție. Am fost și de o parte și de celalaltă a acestui șut karmic. N-am avut tupeul să mă plâng. 

Îmi pare rău pentru tine, care-mi scrii că ești bărbat și constați că bărbații trebuie să joace cum li se cântă. “Altfel nu mai merge că s-au emancipat prea tare femeile”. Oricât sunt de emancipate, tot le place să danseze :)) Și pentru asta trebuie să cânte cineva. Dar n-o să fii tu. Tu o să cânți singur sub duș. 

Îmi pare rău pentru toate femeile care cred că a face ceva pentru fericirea lui înseamnă să-și desfacă picioarele. Un trup îl descoperi în câteva zile. Îl înveți într-o lună. Te plictisește într-un an. Nu poți să-i arăți alte picioare. Ai doar două. Idei dacă ai avea mai multe…

Și nu în ultimul rând îmi pare rău pentru toți (de-a valma) bărbați sau femei, care după un eșec sau două în iubire decid că jocul ăsta nu e de nasul lor. În loc să-și piardă încrederea într-un om, ei își pierd încrederea într-un sentiment.
Dacă te-a trădat un singur bărbat, hai, doi, și generalizezi spunând că toți sunt porci  ești pur și simplu proastă! 
Iar dacă ți-a dat papucii o femeie, două, nu contează câte… și tu “nu mai riști”… ești laș. Iar specia a decis de multă vreme că femeile proste și bărbații lași nu trebuie să se înmulțească. 

Și așa avem destule femei singure care merită un bărbat. Să nu-i blocăm pe ăia buni cu toate fraierele… și nici să nu le dăm un iepuraș pufos celor care merită un bărbat cu creier, sânge și coaie.

Back to Top