Cum arată o femeie adevărată?



Dumnezeu a creat mai întâi bărbatul. 
E de aşteptat ca femeia, pe care a făcut-o când deja câştigase experienţă, să iasă mai bine...

Dacă întrebi un bărbat cum ar descrie femeia perfectă o să auzi tot felul de tâmpenii. Mai ales dacă ăla care răspunde e relaxat şi nu se simte ca la un interviu. Primele 3 calităţi sunt aproape întotdeauna fizice: femeia perfectă are ochii coloraţi, e blondă, are ţâţe, cur, craci aşa sau aşa.
Departe de mine naivitatea să cred că pentru femei nu contează cum arăt. Am din ce în ce mai puţine fane pe măsură ce îmbătrânesc. Dar noi bărbaţii chiar exagerăm!
O femeie adevărată nu este fotomodel (sau hotomodel, cum îmi place mie să zic când e cazul)... 
O femeie adevărată este mamă, fiică, prietenă, amantă.
O femeie nu devine mai puțin adevărată pe măsură ce îmbătrânește. Bunicile sunt cu certitudine femei adevărate!
Dar mai ales, o femeie adevărată este cu siguranţă o vrăjitoare! Iar vrăjitorii, se ştie, chiar fac ceea ce magicienii de circ doar se prefac că ar fi în stare să facă. Femeia adevărată dilată timpul la 28 de ore pe zi, altfel nu se explică deloc cum reuşeşte să pună la spălat, să meargă pe internet să caute o reţetă, să educe copilul, să te iubească pe tine şi apoi să scoată din cuptor mâncarea pe care a preparat-o aşa de repede de zici că i-a dat Print Screen!
O femeie adevărată e ca un contabil şef care se poate încadra în orice buget fără să iasă pe stradă cu haine urâte şi ieftine. Se machiază mai repede decât mă bărbieresc eu şi – desigur – ei îi iese mai bine.


Deci Wonderwoman există şi se arată nouă. Doar că nu poartă chiloţii peste pantaloni ca Superman şi e mai greu de văzut pentru bărbaţii care caută încă sensul vieţii şi femei dezbrăcate pe google.
Adevărul din femeie nu-l descoperi când o scoți din haine ca din staniol, ci când o guști, o înțelegi și o scoți din armura de idei preconcepute și temeri. 
Fiecare om poate înțelege și aprecia un altul doar până la nivelul lui de înțelegere. E la fel cu o carte sau o pictură. 
De asta, ca să poți aprecia o femeie adevărată trebuie mai întâi să fii tu un bărbat adevărat.



P.S. O femeie e faină rău nu când apare în reviste pentru adulți, ci când face delicii bune chiar și pentru copii  & apare PE PROPRIUL BRAND. 
MUZA ESTE TradeMark!
Află mai mult aici: http://bit.ly/TeaseVerde
Back to Top