Ce NU face o prietenă adevărată când te măriți?


Guest Blogger: Ramona Constantinescu (Gustverde.ro)
....................................................................................

In primul rand nu da ochii peste cap. Inca o nunta? Iar bani? 
Pentru unii zici ca nu-s invitatii, ci amenzi :)
Iar pentru toate dezamagitele vietii parca e un priveghi cu muzica si dans unde inca doi prosti cred ca pot sa fie fericiti doar unul cu celalalt. 
Poate ca tu n-ai putut si poate ca ei pot. 
Sau poate se vor risipi si ei, dar nu poti sa te superi in avans in loc sa te bucuri acum de ce ai. Multumeste-te cu ce vezi in oglinda. Chiar daca esti “single” nu trebuie sa fii “wedding-Grinch”. (click pe poze pentru ținute)


Ce NU face o prietena adevarata? 
Nu vine cu pretentii. Ca ea vrea sa stea cu nu stiu cine la masa. Pana la urma vine pentru nu stiu cine sau vine pentru tine? 
Nu face mofturi la mancare (chiar daca are blog de gatit) si nu da share pe facebook la articole cu dezastre la nunti. Stiti voi genul, cand le intrebi iti spun: Vai, dar de ce o iei personal? Vorba Ralucai Kisescu: Cum sa n-o iei personal?!!


Ce FACE o prietena adevarata cand te mariti? Se bucura. Uneori e mai complicat si eu am trait asta pe pielea mea, dar apoi oamenii revin la sentimente mai bune. Poate ca nici nu se iarta, pur si simplu se inteleg. 


De curand am avut BUCURIA (cu majuscule) sa fiu invitata la cununia civila a prieteni mele, Oana. Fara ea nu l-as fi cunoscut pe Radu. Stiu ca nici el si nici eu nu v-am povestit cum ne-am cunoscut, dar o sa aflati din noua carte daca stiti sa cititi printre randuri. 
Va dati seama ca n-am avut decat doua griji. Pe una nu pot sa v-o spun, dar pe a doua sunt sigura ca o banuiti: CU CE MA IMBRAAAAAAC?!


Am avut de ales intre 6 variante din dressing. Imi plac toate si a fost greu. Voua care va place mai mult? Ati fi ales diferit? E prea simplu din 6 variante? 


OK. Daca vreti mai multe, intrati direct din link intr-un dressing virtual
Si prietenelor voastre le doresc ce-i doresc si Oanei si lui Tavi. Casa de piatra. Si, daca se poate aproape de noi. Sa ne vedem mai des :)
Maine va spun si cu ce ma imbac la nunta. 


Back to Top