Ce greșeli face un bărbat când e în pat cu nevasta. Cu nevasta lui.





Începem o mini-serie de Night reading pentru oameni căsătoriți. În următoarea săptămână o să discutăm 5 probleme pe care toți le-am simțit pe propria piele. Și sub ea. 
Fair ar fi să spun din capul locului că sunt greșeli pe care le-am făcut de multe ori înainte să-mi pice fisa. M-aș bucura să aflu că alții au fost mai deștepți :)

Ce greșeli face un bărbat când e în pat cu nevasta. Cu nevasta lui. 

Doarme. 
O noapte bună e una în care nu dormi și femeile căsătorite nu-și pierd libido-ul când semnează la primărie. Dar noi, bărbații lor, avem brusc o senzație de… timp. Și bărbatul, dacă are timp, nu se grăbește. Lasă pe mâine ce poate să iubească azi. Că doar ești a lui. Corect e să spunem că și femeia îl ajută să greșească, dându-i senzația că toate zilele sunt la fel. 

Uită preludiul. 
Dacă mă iubește trebuie să se excite din secunda în care i-am zis că vreau să mă culc cu ea, nu? Nu. De cele mai multe ori preludiul după 3 ani de căsnicie are regulile lui. Femeia vine cu un bagaj de probleme. Las-o întâi să și le scoată, să le pună pe culori ca pe rufe și apoi spală-i-le cu un pahar de vin. 

O dată e ca niciodată. 
Când noi suntem satisfăcuți, ni se pare normal să fie și ea. Că ne-a făcut plăcere. Îți mai aduci aminte cum era la început? Când a doua oară și a treia oară se întâmplau în fiecare seară? 
Era bine atunci? Păi, dacă era bine, de ce s-a schimbat? 

Cine te place, te place așa cum ești. 
Asta e valabil pentru caracter, nu pentru greutatea corporală. Ideea că femeia trebuie să intre și după ce a născut în blugii din liceu, iar noi putem să punem kile pe noi de nu mai încăpem pe treptele facultății la întâlnirea de 20 de ani e complet greșită. Timpul ne face oricum zile grele, îmbătrânim, unele lucruri se mai lasă… dar parcă prea mult le lăsăm și noi să se lase :)) 
Ea adevărat, eu sunt ăla care a scris “Inteligența e frumusețea bărbatului”, dar în pat nu te întreabă tabla înmulțirii. Nici a ei nu știe carte. 

Una sub centură de final: 
Ce e al tău nu e pus deoparte. Dacă obișuința e scuza ta să te mai uiți și după altele, nu trebuie să crezi că asta nu se aplică și la femei. 
Diferența între o femeie serioasă și una ușoară nu este că femeia serioasă nu are fantezii. Diferența e că nu vorbește la fel de ușor despre ele și nu vrea să i le îndeplinească oricine. Norocosule… ești mereu prima ei opțiune! Ia pune-i un pahar de șampanie și “trage-o de limbă”. E una dintre rarele ocazii când să-i îndeplinești dorințele îți va face ție chiar mai multă plăcere decât ei. 
Iar dacă nu o faci, nu-i bai. Vorba Muzei: Ce nu-i spui tu, îi va spune altul. 


Back to Top