Ce greșeli face un bărbat când e în pat cu nevasta. Cu nevasta lui.

Începem o mini-serie de Night reading pentru oameni căsătoriți. În următoarea săptămână o să discutăm 5 probleme pe care toți le-am simțit pe propria piele. Și sub ea. 
Fair ar fi să spun din capul locului că sunt greșeli pe care le-am făcut de multe ori înainte să-mi pice fisa. M-aș bucura să aflu că alții au fost mai deștepți :)

Ce greșeli face un bărbat când e în pat cu nevasta. Cu nevasta lui. 

Doarme. 
O noapte bună e una în care nu dormi și femeile căsătorite nu-și pierd libido-ul când semnează la primărie. Dar noi, bărbații lor, avem brusc o senzație de… timp. Și bărbatul, dacă are timp, nu se grăbește. Lasă pe mâine ce poate să iubească azi. Că doar ești a lui. Corect e să spunem că și femeia îl ajută să greșească, dându-i senzația că toate zilele sunt la fel. 

Uită preludiul. 
Dacă mă iubește trebuie să se excite din secunda în care i-am zis că vreau să mă culc cu ea, nu? Nu. De cele mai multe ori preludiul după 3 ani de căsnicie are regulile lui. Femeia vine cu un bagaj de probleme. Las-o întâi să și le scoată, să le pună pe culori ca pe rufe și apoi spală-i-le cu un pahar de vin. 

O dată e ca niciodată. 
Când noi suntem satisfăcuți, ni se pare normal să fie și ea. Că ne-a făcut plăcere. Îți mai aduci aminte cum era la început? Când a doua oară și a treia oară se întâmplau în fiecare seară? 
Era bine atunci? Păi, dacă era bine, de ce s-a schimbat? 

Cine te place, te place așa cum ești. 
Asta e valabil pentru caracter, nu pentru greutatea corporală. Ideea că femeia trebuie să intre și după ce a născut în blugii din liceu, iar noi putem să punem kile pe noi de nu mai încăpem pe treptele facultății la întâlnirea de 20 de ani e complet greșită. Timpul ne face oricum zile grele, îmbătrânim, unele lucruri se mai lasă… dar parcă prea mult le lăsăm și noi să se lase :)) 
Ea adevărat, eu sunt ăla care a scris “Inteligența e frumusețea bărbatului”, dar în pat nu te întreabă tabla înmulțirii. Nici a ei nu știe carte. 

Una sub centură de final: 
Ce e al tău nu e pus deoparte. Dacă obișuința e scuza ta să te mai uiți și după altele, nu trebuie să crezi că asta nu se aplică și la femei. 
Diferența între o femeie serioasă și una ușoară nu este că femeia serioasă nu are fantezii. Diferența e că nu vorbește la fel de ușor despre ele și nu vrea să i le îndeplinească oricine. Norocosule… ești mereu prima ei opțiune! Ia pune-i un pahar de șampanie și “trage-o de limbă”. E una dintre rarele ocazii când să-i îndeplinești dorințele îți va face ție chiar mai multă plăcere decât ei. 
Iar dacă nu o faci, nu-i bai. Vorba Muzei: Ce nu-i spui tu, îi va spune altul. 


Citește mai mult. Acum poți să comanzi Necenzurat și Filosofia Sexului "la pachet". La inimă nu garantez că ajung cărțile, dar la cap ajung sigur :)


Back to Top