Pentru totdeauna și încă o zi.




Era un film cu o coloană sonoră minunată. Eternity and a day. Ascultam OST-ul și mi se întorceau cuvintele pe toate fețele.
Amintirile pe care nu vreau să le uit și cele pe care nu pot să le uit. 
Ca un cub rubik cu mai multe fețe. 
Sunt sigur că bărbații înțeleg perfect, iar femeile doar se prefac că n-au prins ideea.
Și pentru totdeauna înseamnă tot zile. 
Câte una.
Și “pentru totdeauna” începe într-o zi. 
Ziua aceea, ca un ritual de trecere, mi se pare o anomalie de o frumusețe răpitoare. Cei doi care decid să se căsătorească mi se par acum niște inconștienți superbi. 
Pentru că nimeni nu-ți poate spune ce urmează în viața ta, dar tu decizi deja cu cine vrei să trăiești orice urmează.

Cred că mai mulți dintre acești inconștienți ar duce frumusețea mai departe dacă miresele s-ar concentra mai puțin pe alegerea locației decât pe cea a mirelui. Mai ales pe la 35 de ani renunță femeia la prea multe din standardele ei. 
Pentru noi e mai simplu, că mulți n-au la ce să renunțe.
Cred că multe nunți ar fi ca-n piesa lui Phoenix, dacă n-ar bate prea mult în Filantropica… vin mesenii să-ți plătească mâncarea…
Cred că există o distincție între evenimente, cum e și între oameni. Pentru că acesta e un eveniment de oameni. Are culoarea ochilor lor și puterea minților lor. 


Să zicem că am un pic de experiență în domeniu :)) Nimeni nu îți spune cum să te îmbraci la nunta ta, ce muzică să asculți și pe cine să inviți dacă nu ți-o finanțează.
Aici trebuie schimbate multe. 
Avem nevoie de o nouă generație, unde miresele să nu mai arate ca un pom de Crăciun care are prorpiul lui buchet, mirele să nu mai fie un pinguin și mai ales SĂ NU MAI AVEM INVITAȚI PE CARE SĂ NU-I CUNOAȘTEM. 
E nuntă sau bal cu strângere de fonduri?
Știu că mi-au înțeles mesajul doar cei care gândeau deja la fel cu mine. 
Ceilalți au închis articolul de la primele rânduri.
Las’ că e bine, că următorul mesaj nu e pentru ei. La Romexpo, în toată plictiseala aia, găsiți și stand-ul Sarto. 


Ca între egali, nu vă spun eu cât de reușite sunt ținutele lor. Vă las să vedeți singuri aici. De preferat în doi. Dacă nu ajungeți la Romexpo, aici îi găsiți tot timpul: http://on.fb.me/1B6TgoR
Foto document :)) Eu și Alex Drăgan, admirație de la prima cămașă :) 

Back to Top