Cine iubește, dăruiește! Ghid practic pentru bărbați. Și femei.


Deși Valentine’s Day și cu mine avem o relație de… love&hate, asta nu înseamnă că n-am făcut cadouri, n-am organizat seri și n-am făcut surprize. Îți face bine să oferi. Ar trebui să apară notificări la TV, ca acelea cu mișcarea și cu excesul de sare: “Pentru sănătatea Dumneavoastră faceți cel puțin un cadou pe săptămână”!
Iar cadoul nu trebuie să fie piperat, ci inspirat. Eu am făcut tot felul, de la o sticlă cu vin bun până la un… pat. Da, am făcut cadou un pat de ziua îndrăgostiților. Nu e pe temă? 
Noi, bărbații, avem de multe ori senzația că o femeie nu știe ce vrea. Poate când nu are de unde alege :)))
Vreau să ridice mâna bărbatul care a intrat cu femeia lui într-un supermarket când ea a zis: “Nu ne trebuie nimic, poate doar niște apă plată” și nu a ieșit cu apă plată, vin, discuri de demachiat, șampon cu extract de iarba fiarelor, un uscător nou cu nu știu ce ioni, fructe și legume, papuci de casă. Măcar papucii să fie “de casă” :)

De Valentine’s e diferit. Chiar vrei să-i faci o surpriză, dar să fie una plăcută. Supermarketul pare mic și în același timp prea mare. Mic, când te gândești la ofertă, mare, când e vorba să-l… mergi. Eu mi-am pus counter-ul de pași la ultima vizită într-un hypermarket și am ajuns la concluzia că nu mai merg la sală.
Din fericire există online-ul care a inventat călătoria stând în fotoliu și cumpărăturile făcute din pat!
E mai ușor să faci un cadou inspirat când ai mii de oferte din care să-l alegi!
Valentine’s Day la eMAG! Vine fix cu ideea pe care merg și eu: Spune-i Te Iubesc cu un cadou inspirat!
Ca să fie și mai ușor, ei au împărțit delicios ofertele în O dimineață perfectăO zi în doi, O seară romantică, Cadoul special pentru ea și… aici voiam să ajung! CADOUL SPECIAL PENTRU EL!
Păi, altfel cum! Ce scrie în titlu? Cine iubește, dăruiește. Și? Doar el iubește și ea se lasă iubită? 


Trebuie să-i cumperi un cadou! Nu te-ai gândit și nu mai ai timp? Nu, nu e nevoie să lași până la anu’. eMAG știe foarte bine și ce vor bărbații și are o zonă dedicată de cadouri pentru bărbați. Ai un complice pe care poți să te bazezi. Și asta nu numai de Valentine’s Day care poate să fie de fapt în orice zi vrei tu. Și în orice noapte. 

Back to Top