7 mesaje cu care vrei să te dai mare pe facebook, dar te dai... de gol.



Check in-urile în locuri șmechere cu mii de hashtag-uri. Oricine își dă seama că mergi rar. Altfel nu ți s-ar fi părut așa important și ai fi dat cel mult un check in simplu. Sau deloc. 


Status-urile în care te plângi de oamenii care nu au curaj să-ți spună lucruri în față.
Vezi atâtea. Cu poze sau fără. Tot felul de apostoli ai dreptății în luptă cu nevertebratele din (ce surpriză) cercul lor de prieteni. 
Sună bine, dar dă prost. Dacă te dai atât de rotund că detești oamenii care nu îți spun totul în față, înseamnă că nici pe tine n-ar trebui să te placi. Că te-ai apucat să scrii pe facebook, nu i-ai dat omului un telefon. Cu atât mai puțin nu te-ai întâlnit cu el față-n față.

Citatele altora pe poze cu tine când “uiți” să treci și autorul. 
Nu mă prind dacă sunt menite să lase impresia că ești inteligența întruchipată sau dacă vrei să lași impresia că ai citit mult. Dacă mai e cineva care crede că nimeni nu intră pe goodreads sau brainyquotes și că poți să furi de acolo fără să se prindă nimeni, atunci am o veste proastă pentru voi. Dacă însă vrei să lași impresia că ai citit când pui un citat fără să menționezi autorul, înseamnă că ai citit degeaba. Că nu-i dai omului aceluia măcar respectul de a-l menționa. 
Nu. Scuza că autorul a murit nu merge. Să știi că Shakespeare e mort din 1616 și încă îi mai trec numele pe afișe când se joacă Mult zgomot pentru nimic :))


Pozele din cluburi în care te străduiești să arăți cât de bine îți este după o despărțire.
Uite care-i faza, oamenii rar se duc în club pentru muzică :)) În general se duc pentru ce n-au acasă. Mai trebuie să explic? Sau să zic că oamenii fericiți privesc mai rar către cameră. Mai mult se uită unul la altul. 


Critica.
Până la urmă avem o pagină de facebook, nu suntem Curtea Supremă! E mare tentația criticului, care se pune pe sine deasupra tuturor celor pe care îi critică. Oameni care nu pot să facă o poză focalizată cum trebuie critică regizori de film și cetățeni care n-au fost în stare să facă o compunere în clasele I - IV critică scriitori de Nobel. 
Topul “rușinică”? Cei care critică postările prietenilor pe care le tot văd pe facebook! Fiecare are prietenii pe care îi merită. 


Laudele de sine cu… scorurile la jocuri!
Pentru că înseamnă că în viață scorul tău e mai degrabă… low :) Și eu mă mai joc, evident, ca orice bărbat care nu se maturizează, dar ca să termini un joc de 111 curse, de exemplu, trebuie să nu mai faci mare lucru în rest. 
Chiar mi-aș dori să văd de exemplu scorul în calorii arse la sală sau în km pe bicicletă. Și să ne batem între noi și să ne motivăm unii pe alții în felul acesta. Ăsta da joc!

Tag-urile cu toate brand-urile de haine și pantofi!

Cum să pui tot ce porți de parcă ești un umeraș virtual? Inflencerii pe care îi urmărești fac asta? O fac pentru că sunt PLĂTIȚI. Să dai bani pe țoale și să le mai faci și reclamă agresivă... asta înseamnă să nu te ducă mintea indiferent cât de bun/ă ești la corp :)) Dacă tot vrei să te dai "mare" scrie și cât te-au costat, dar asta lângă salariu, ca să știm dacă mai ai ce mânca. Facem o chetă :)))



Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019
Back to Top