Lucruri despre care se vorbește. Și lucruri despre care se tace.


Pentru că toți suntem alergici la bullshit voi fi foarte direct: dacă ne-ar da ăștia o lege să ne oblige să mergem la medic, așa cum există una care ne obligă să ne verificăm mașinile, ar muri mai puțini oameni tineri. Un fel de Inspecție Tehnică Periodică a ființei. 

Ce mai faci? Ești bine?

Femeile mai ales s-au obișnuit să ascundă aproape orice cu fard și fond de ten. Fondul e însă ascuns mai departe. Poți să ascunzi orele nedormite. Poți să ascunzi faptul că te-ai neglijat. Și de ce? Păi, răspunzi tu, ca să poți merge înainte. 

Revistele vorbesc despre tabu-uri în sex. Mie mi se pare că nu mai este nimic ascuns pe partea asta. Totul e cancan :))
Suferința este acum tabu. Nu e vandabil să suferi. Vorbim mult despre pantofi și mai puțin despre sănătate. 
Nici eu nu vreau să vorbim despre suferință. Vreau să vorbim despre speranță. 
Speranța pe care poți să ți-o oferi ție sau altora.

Primesc foarte des mesaje care îmi cer ajutorul. Uneori nu știu ce să fac pentru că, la fel ca tine, vreau să știu ce se întâmplă cu banii aceia. Mă frustrează când nu pot alege. Nu sunt o instituție, sunt doar un om. Să verifici o informație cere timp și resurse. Să știi unde se duce ajutorul tău părea o glumă. Părea. Acum se poate. 
Organizațiile caritabile serioase au întotdeauna un grad de transparență. Ați citit articolele mele despre Dăruiește Viață. 
De data asta o să vă spun despre o idee FRUMOASĂ și la propriu și la figurat. 

Andreea Marin, Antonia, Monica Jitariuc, Raluca Kisescu sunt deja trup și suflet în sprijinul acestei campanii. Una foarte optimistă. Una care face și nu tace! Una în care nu te întrebi pe unde scoatem cămașa, ci de unde ne cumpărăm tricoul. 
Sunt două modele foarte frumoase, cu un mesaj tare deștept. Designul este semnat de Ioana Avram și Andreea Bădală (Murmur)
Fondurile rezultate din vânzarea acestor tricouri și din vânzarea oricăror produse roz de la Avon AJUNG UNDE VREI TU SĂ AJUNGĂ. Link: http://bit.ly/13jJ0tV
Important e să nu arunci imediat ambalajul :) Ai un cod pe el, îl înscrii pe pagina … și alegi cazul pe care vrei să îl sprijini. Poți verifica în orice moment ce sumă s-a strâns. 



Tricoul Andreei poate să fie comandat de aici:

Pentru tricoul Antoniei intră aici: 

Poartă tricoul și mai ales, poartă mesajul. Ca să nu mai avem lucruri despre care se vorbește și lucruri despre care se tace! Ci lucruri despre care se vorbește și se face. 
Back to Top