I want your text: Boul nr. 7 (bonus și nr. 8) :)

over you by lost-intranslation

Simt nevoia unei introduceri. Am primit multe texte mai bune (tehnic) decât acesta. Îmi e teamă însă că n-am primit niciunul mai sincer.
Pentru că nu era un text. Era un mesaj privat. Femeia asta nu are un blog, nu vrea să-i dau numele. Să primească felicitări sau condoleanțe. Pentru că o parte din ea a murit aiurea. Ca o floare ținută la întuneric. 
................................................................................

Cazul boului nr7 nu este unul specific femeii. Sunt atâția băieți care se uită la tații lor ca la niște eroi. Îi văd ca pe Transformers. Când ei sunt doar niște rebuturi. Așa cum nu sunt fericiți cu nevestele lor, prin inducție nici copiii nu se vor ridica niciodată la înălțimea așteptărilor. Alții vor fi mereu mai buni. Vor mânca mai bine. Vor da Bună ziua mai repede. Vor lua premiul întâi.

Știi, boule, care e pentru copilul tău premiul întâi? 

Să simtă că ești mândru de el. Măcar o dată.

3 November 21:12

Boul nr.7. Tata! Este boul care trebuie sa o învete pe fetita lui sa devină femeie. Sa o încurajeze pentru ca e prima la școala. Sa o aprecieze. Sa o iubească. Daca boul asta nu o iubeste pe fata lui, atunci niciun alt nou nu va reusi sa facă asta! Boul care se simte taximetrist când își duce fata la școală. Boul care asteapta sa ii laude altii copiii. Boul care m-a trimis sa cumpăr orice bere si când am venit cu Bergenbier a zis ca nici bere nu sunt in stare sa cumpăr, de parca as fi degustătoare de beri! Boul asta așteapta ca eu sa ii deschid ușa, de parca mi-am luat job ca deschizător de usi . Boul care a contribuit din plin la bărbatizarea mea , pana când un alt bou mi a spus ca eu nu stiu sa fiu femeie! Boul asta a fost singurul care m a descurajat si care a reusit sa ma demoralizeze. Boul din cauza căruia mi-am pierdut încrederea in mine. Boul care mi-a demonstrat prin toate căile posibile ca nu e demn de a fi tata! Un bou! Boul boilor!


Boul nr8. Boul-vaca! Este boul care după o zi lunga in care m am trezit la ora 6 dimineata, am fost la școala, am mâncat ceva pe fuga in drum spre job, apoi am ajuns acasa la ora 21 după o zi de lucru îngrozitoare, se asteapta sa stau cu picioarele deschise si el sa își facă numarul pret de câteva minute! Problema este la vaca, nu la bou! Ea este o insensibila frigida când vrea un preludiu decent si o partida de sex in care boul nu i-o trage doar unei păpuși gonflabile. Boul care a facut-o pe vaca sa ii plătească ratele la banca pentru ca el nu a fost capabil sa își pastreze un loc de munca sau sa își găsească unul nou. Boul care a venit la locul ei de munca sa își ceara lucrurile si masina (ale carei rate vaca le platise!). Boul care era luat de acasa si condus acasa când ieșea in oras cu vaca, si care pretindea sa i se facă cinste ! Bou necinstit , care i-a reprosat vacii cadoul pe care i l-a cumparat de ziua ei, dar pentru care ea a plătit cu varf si îndesat. Boule care mi ai pastrat jucăriile sexuale ca amintire probabil, ca doar n-o sa îmbraci chiloti din dantelă cu funda rosie si nici nu vei folosi bile vaginale! Bine ca te-am părăsit când ai vrut tu sa ma părăsești, dar te-ai răzgândit! Boule ce ești!

Foto: lost-intranslation
Back to Top