I WANT YOUR TEXT: Dar tu? Cum ma pastrezi, baby?


Mă aşteptam la o reacţie după textul Andreei. A venit de la Răzvan. Sper să-l conving să-i dau numele întreg. 
BTW, Răzvane, ţi-am umblat un pic la text că erau câteva formulări din stilul meu şi celebrele trei puncte. Le-am şters că iar zic unii că am scris eu textul. :)))
................

Dar tu? Cum ma pastrezi, baby?

Peste tot citesc doar cum/ce ar trebui sa fac eu, barbatul, ca sa te pastrez pe tine, femeia. Vrei mesaje dulci dimineata, vrei sa-mi amintesc de tine in tot ce fac, poate ca fac si lucruri aspre, necesare, pe care nu le vezi.
Vrei  sa tin minte cand ai interviuri sau examene. Vrei sa te sustin si sa fiu acolo (oriunde ar insemna acest acolo) pentru tine oricand. 

Iti plac textele romantice, vrei sa le traiesti si tu, sa fim euforici 24 din 24.
Viata ca un desert continuu.
Suspini dupa vorbe frumoase si neglijezi faptele tacute.
Iti faci scenarii in care eu imi dau viata pentru tine. Pentru tine si pentru fericirea ta. N-ar fi mai frumos sa traim amndoi? Emotiile astea frumos ambalate te iau pe sus. Dar, baby, filmul are 90 de minute. Textele... le citesti in 5. Minute. Atat dureaza romatismul. Apoi te intorci la viata reala.
Daca eu as face tot ce-mi ceri, acea zi perfecta care se tot repeta te-ar plictisi.
Recunoaste!

Viata reala e aia in care te plictisesti sa te trezesti cu mine pe telefonul tau, de mesajele mele matinale. Zambesti o data, de sapte sau zece ori, apoi devine banal. Te stresez urandu-ti mereu sa ai o zi buna sau succes in drumul tau zilnic. Se cheama rutina.
Banalizam frumosul?
Toata treaba asta din texte si filme... e pura rutina la un moment anume. Apoi vrei sa ma reinventez. Doar ca sa te tin eu pe tine aproape. Doar ca sa nu las loc altuia sa te "fure". Dar tu de ce ai lasa locul ala liber?

Daca eu nu ar trebui sa las un alt barbat sa te faca sa zambesti la prima ora a diminetii... tu, baby, ce ar trebui sa faci ca sa ma pastrezi? (Doar sa stii cate lingurite de zahar am nevoie la cafea si care e culoarea mea preferata?)

Foto: wQheartbeats
Back to Top