Dicționarul zâmbetelor.


 
Unele zâmbete sunt atât de enervante. Știi genul: eu am, eu pot, eu fac. Paradoxal este că în spatele lor sunt adesea oameni care nu au mare brânză, nu pot mare lucru și nu fac mai nimic. 
Alte zâmbete parcă fură lumina. Sunt calde și luminoase. Parcă nici nu poți să le pui în același dicționar de zâmbete cu celelalte așa cum nu poți să pui fluturii în același insectar cu moliile.
Sunt zâmbete care vorbesc mai bine decât o invitație și zâmbete reținute care lasă loc de întors.
Sunt oameni care știu să se folosească de forța unui zâmbet și oameni care nici măcar atunci când știu că e vital să pară serioși nu-și pot stăpâni un zâmbet.
De la zâmbetele de poză de profil de facebook și până la zâmbetele pe care le furi este atâta viață socială într-un zâmbet încât este esențial ca el să se întâmple.
Și totuși nu e mereu așa pentru că ne-am obișnuit să ne luăm telefoane scumpe cu camere de zeci de megapixeli dar cu care ne facem poze cu gura închisă. Era și un banc cu un tip care sună la dentist să-și facă o programare și spune: Știți, eu am o dantură de star! Din nefericire când spun star mă gândesc la Freddie Mercury J
Eu cred că toți merităm să zâmbim când avem chef, iar cei de la Advanced Gentle Dentist îți pot da încrederea să o faci!
Am crescut cu Star Wars așa că atunci când am aflat că folosesc laserul am zis: trebuie să văd asta cu ochii mei! Și am văzut. O să vă povestesc mai multe, dar acum vreau doar să vă spun că un asemenea loc unde găsești profesionalism fără fițe și tehnologii SF fără costuri exorbitante există și în București, nu doar la New York.
Intrați pe pagina lor de facebook și dați-le un like aici: The GentleDentist
Sunt de urmărit! Dar mai ales mergeți o dată la ei și veți avea aceeași reacție ca și mine:
Credeam că viitorul începe azi.
Viitorul a început de ieri! 

Back to Top