I WANT YOUR TEXT: Invită-mă la nunta ta. Selecția oficială a concursului fără premii :-)

 



I want your text. (Bianca Elena Voinea)
...............

Stii promisiunile alea pe care nu le rostesti dar le spui intr-un fel sau altul? Nu-i spui niciodata "iti promit ca nu te mai supar"...
sau "iti promit ca nu voi pleca niciodata"...
dar ea stie si stii si tu. 
Promiti lucruri fara sa le pronunti: cu privirea, cu atingerile, cu gandurile...
Va promiteti mereu lucruri. 
Privindu-te ea iti promite ca nu o sa plece, iar tu ii promiti ca nu o vei lasa.
Cand te mangaie iti promite ca nu o sa te raneasca iar tu ii promiti ca nu vei lasa pe nimeni sa ii faca rau. 
Glumind iti promite ca la nunta veti avea meniu suedez iar tu ii promiti ca o vei invita la nunta ta... 
Atunci cand va calca stramb vei simti. Vei simti cum nu se indeplinesc promisiunile nerostite si te vei intrista. Se va opri totul in loc. Pe ea o vei vedea la fel de frumoasa in timp ce ea te va iubi la fel de mult, dar nu o sa o mai simti la fel de aproape iar ea nu-ti va mai spune cat te iubeste crezand ca stii deja. Tot ce se incalzise de-a lungul anilor se va raci intr-o secunda. 

Veti intelege ca nu mai are rost sa va siliti si sa va indopati cu o dragoste care e acum... amara. 
Va insista ca aveti nevoie de o pauza. Nimeni nu stie cat inseamna o pauza. O zi? O saptamana? O luna e prea mult... Tu nu o mai cauti crezand ca o va face ea, pana la urma ea a fost cea care a tot cerut pauza asta nenorocita asa ca ar trebui sa stie de cat timp are nevoie. Nu o face, nu te cauta si tu simti ca o iei razna. Nu o cauti nici tu, doar esti barbat si ai si tu orgoliul tau. In ziua in care te simti cel mai bine te cauta ea, nu-i raspunzi nici atunci. 
I-ai spus de atatea ori ce s-a intamplat cu fosta care nu te-a pretuit indeajuns si te-a pierdut definitiv. 
Ea ti-a spus tie ce i s-a intamplat cu fostul care o ignora tot timpul asa ca decizi sa ii dai o lectie. 
Te-a lovit inconstient in locul in care te durea cel mai tare si decizi sa o lovesti si tu. Cu toate ca un barbat nu ar trebui sa loveasca o femeie nici in contextul asta, iti dai seama ce repede si frumos s-ar fi terminat tot daca nu ripostai. Dar nu, esti orgolios. O mai lasi sa fiarba putin, parca te bucuri cu fiecare cuvant pe care incearca sa ti-l adreseze si la care tu raspunzi cu indiferenta. Te face sa te simti dorit, barbat. 


O inlocuiesti sperand ca asa o vei uita mai repede. Aproape ca o urasti pentru ca te-a lovit fara intentie acolo unde i-ai tot spus ca te doare. O renegi. Vazand ca esti fericit cu noua achizitie decide sa te lase in pace si sa-si continue si ea drumul. La un moment dat drumurile voastre se vor opri brusc. Tu vei afla ca iti e dor de ea iar ea a stiut asta tot timpul. Ati taiat firul relatiei voastre si incercand sa-l legati la loc va ramane nodul. Renuntati, ramaneti prieteni. Niciodata nu v-ati promis ca veti ramane prieteni, o faceti acum. Iti aduci aminte toate promisiunile nerostite. Invit-o macar la nunta ta.
Back to Top