...până la tine aveam doar fluturașii tatuați... I WANT YOUR TEXT...


Salutare Radu.

Lasand emotiile deoparte am scris si eu 5 lucruri care imi plac la el… Probabil nu va fi publicat textul meu, nu am pricepere de jurnalist etc..am scris din suflet…e destul de ciudata situatia mea cu el..suntem impreuna de 1 luna.. Dar totusi…imi plac muuuuulte la el..multe multe dar nu pot sa incadrez in 5 fraze asa ca am ales cateva doar..
Nu stiu sincer cum de am curaj sa ti-l trimit desi poate pt tine pare o mica nebunie sau ceva dar simteam nevoia sa spun asta cuiva asa ca…. iti inmanez textul meu cu trairea mea. Multumesc!

“Dragul meu,

Habar nu ai cat de mult mi plac anumite lucruri la tine, habar nu ai ca este vorba de tine, poate niciodata nu vei citi acest text..
Imi plac 5 lucruri obisnuite! (da, ador detaliile)

Imi place cand imi zambesti. Da baby, sec, obisnuit, comun poate dar ador sa vad cum iti arcuiesti buzele si  sa vad ca defapt imi zambesti cu toata fata, ochi, buze, obraji si drag!

Imi place sa ma tii in brate, imi place cum ma tii in brate… am senzatia ca nu as putea sa fiu intr-un loc mai frumos, mai sigur sau mai drag in lume.

Imi place sa rad cu tine. Imi plac glumele tale, rad din suflet si ma simt bine pentru ca pot face asta cu tine. Pot sa fiu eu fara alte manusi pe care deobicei le purtam in societate sau in relatie pentru ca “asa trebuie sau asa se face”.

Imi place cand stai si te uiti la mine doar asa, pentru ca sunt frumoasa si te uiti cu drag. Ma faci sa zbor si imi oferi multi fluturasi in afara de cei tatuati dar normal..nu suntem impreuna de destul timp ca sa pot sa recunosc asta fara sa am teama ca ai putea interpreta . J

De multe ori suntem ca soarecele si pisica dar IMI PLACE ca mereu imi furi cate un zambet si un gand ‘necurat’ chiar daca m-am enervat de m-a luat cu tremurat sau chiar daca mi-ai dat pofta de fumat.

-> asta ca sa intelegi cum de imi plac multe la tine desi te cunosc de o luna

"Trec uneori ani si nu se-ntampla-n ei  cat se-ntampla-n trei ore.." I. Vulpescu

Tea
Back to Top