Viața socială a femeilor versus viața socială a bărbaților.E un subiect propus de o cititoare. Îmi imaginez că speră să dau cu bărbații de pământ.
Surpriză.
N-am de ce.

În primul rând pentru că viață socială e un termen atât de general încât orice sentință nu a altceva decât direct o prostie. Nu o naivitate. O prostie direct.

În al doilea rând pentru că viața socială a unui bărbat cult de 38 de ani diferă ca vara de iarnă când o compari cu viața socială a unui tânăr care n-a luat bac-ul și dă cu târnăcopul.

Unul merge la teatru; celălalt sparge semințe în fața blocului.
Amândoi sunt fericiți.
Amândoi sunt nefericiți.
Unul știe cine e Rahmaninov. Celălalt nu poate nici să-l pronunțe.
Unul se ferește de salam că are e-uri, celălalt îl vrea și-n difuzoare.
În general primul are mai mulți bani, dar asta nu e nici o regulă, nici o explicație.

Locuiesc amândoi în aceeași țară, dar nu sunt din aceeași lume.

Viața socială reală seamănă un pic cu facebook-ul: dacă te plictisești când te uiți în newsfeed nu e de vină Mark Zuckerberg, ești de vină tu, că ai prieteni neinteresanți care postează toți aceeași piesă de pe youtube.

Dacă n-ai cu cine să ieși sau unde să mergi de multe ori trebuie să dai vina pe lipsa de imaginație. Sau ești un egoist evident și fug oamenii de tine. Sau o viperă care a mușcat în prea multe direcții până a făcut gol în jurul ei.

Viață socială nu înseamnă să mergi în cluburi! De multe ori acolo găsești mulți oameni singuri care vor să pară că aparțin unui grup. Și chiar aparțin: sunt un grup de oameni singuri. Acolo găsești mulți oameni triști, care vor să pară veseli. Săraci care vor să pară cu stare.

Culmea, tocmai eu să zic asta, care am fost DJ.

Ador cluburile. Ador nebunia. Dar găsești din ce în ce mai puțină. De cele mai multe ori într-un club de fițe dansează doar animatoarele. Cele plătite de club. Și cele plătite de "sponsori".
Nu.
E clar că ăsta nu e un subiect de rezolvat cu o frază. Nici măcar cu un articol.

Așa că voi scrie mai multe...  am mixat pentru evenimente Audi, Peroni, Sony, Petrom, Redds, etc... în cluburi de fițe, dar și în locații în care niciun alt DJ român n-a mixat...

Dacă tot e să vorbim de viață socială... o să intrăm puțin și în culise :-))
În stilul meu.
Vă spun de pe acum următorul subiect: Discriminarea bărbaților...
Puțin surprinzător? Se aplică în viața de noapte. O să vedeți că am argumente.

Și mai am o idee...
De ce înseamnă mai mult să te scoată în oraș... decât să te bage în pat...Yours...

https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/timeline

Foto: mi4Back to Top