M-AM SĂTURAT! selecția neoficială a concursului fără premii, dar cu mii de cititori...I want your text...Mi-a cerut să o semnez simplu: S. 
Ca într-un mister de duzină. Din fericire textul nu e de duzină.
Enjoy.
.................

M-am săturat să nu-mi spui niciodată că sunt frumoasă; nu, nu se subînțelege din faptul că azi nu m-ai criticat cu nimic, am nevoie să aud cuvintele, clar și distinct: „Ești frumoasă!”

M-am săturat să nu-mi spui că mă iubești; nu, nu se subînțelege din faptul că nu m-ai mai înjurat de vreo două zile și nici nu mi-ai spus să mă iau și să plec înapoi la mama; vreau să aud clar: ”Te iubesc!”

M-am săturat să-ți adun șosetele murdare de prin casă; nu, nu se subînțelegea când te-ai angajat că toată casa va rămâne în gija mea, când mă întorc de la serviciu; vreau să aud „Mulțumesc pentru tot ce faci!”

M-am săturat să îți aduc mâncarea la pat sau la calculator la orice oră din zi și din noapte; nu, nu se subînțelegea când am spus DA la Starea Civilă că mi-am luat un copil neînțărcat; vreau să aud „Te rog!”

Tu nu înțelegi că eu am vrut un soț, un partener egal  în drepturi și responsabilități,nu am vrut un plod neajutorat, care să  bată din picior și să facă istericale când ceva nu îi convine!

Da, știu, dacă nu-mi convine sunt liberă să plec la mama; idioată expresie! 
De ce presupui automat că înafară de mama și de tine nu m-ar mai vrea nimeni?Scrii? Ai curaj? Scrisul și curajul merg bine împreună!
Trmite-mi textul tău și - dacă îmi place - îl public CU LINK CĂTRE BLOGUL TĂU! Acest text a fost citit de 59.299 de ori!
https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/
Back to Top