Fă-o să creadă că ea e cea care vrea...(I want your text, no1)


Textul nr. 1 selectat pentru concursul I WANT YOUR TEXT!
Din păcate autoarea vrea să rămână amonimă...
Din fericire eu știu cine e și unde să-i trimit premiul :-)
Nu uitați că LIKE-urile voastre decid dacă pierde sau câștigă!
Enjoy.
................

Cateva secunde în plus, atat i-a reţinut mana între mainile lui. Ar fi fost un salut calduros.
Apoi cand s-au văzut iar in pub, a cuprins-o de dupa talie mergand împreuna spre camera de alături unde ceilalţi fumau. Mana lui, delicat se sprijinea pe soldul ei. Isi strecura degetele ca din intamplare sub camasa scurta, si ei, un fior ii strabatu intreagul corp. Se răsuci discret după paharul de pe masa si se elibera din îmbrăţişare.
L-a privit stinghera in acea seara, nu înţelegea ce se intampla cu ea si dacă ceea ce simţea era real sau doar îşi închipuia. Nu se putea controla. Aceleaşi gesturi le oferea tuturor femeilor din grup. De ce se crispa...e imperceptibil? Gelozie sau greata?

Se intalnira iar, cateva seri mai tarziu, aveau prieteni comuni... si ramanand împreuna în urma grupului la plecare, o sărută politicos pe frunte. Un sărut pe frunte nu mai primise de cand era copila. Dezgust sau curiozitate? Ce simte? Nu ştie încă, nu îşi acorda un răspuns.

O conduse cu maşina acasă, îşi împleti degetele mainii cu ale ei, iar ea privi mainile lor cu mutenie. În fata blocului în maşina o îmbrăţişă iar, incomod, dar atat de strans. Nu spui la revedere astfel. O îmbrătisă lung de tot, apropiindu-si fata de parul ei, respirand adanc si incet. O îmbrăţişare prea lungă, o respiraţie prea aproape de acel loc ce îi starneste simţurile. Dar el nu ştie ca are acest efect...Sau ştie?

Pieptul lui era strans lipit de al ei, braţele lui o cuprindeau toata. Incordata, uita sa respire. Cum sa ii respinga imbratisarea? Care este forta contrara atractiei? Obrazul ei era lipit de al lui. Ochii inchisi ardeau, intr-o asteptare infinita. Buzele erau atat de aproape.

Noapte buna ii sopti la ureche indreptandu-si corpul si repornind motorul.
A coborat din masina tremurand.

Foto: jbfort
Back to Top