7 lucruri pe care nu le înveți la școală... dar n-ar fi rău...1. Vorbele nu sunt cea mai sinceră formă de apreciere. La omul iubit-faptele, la job-salariul. Restul e PR.

2. Viața se întâmplă undeva între 17 și 50 de ani. Ce e înainte nu poți să controlezi. Pentru că nu te lasă societatea, dar mai ales pentru că habar n-ai de capul tău...

3. Dacă nimeni n-ar minți, ai rămâne fără prieteni. E al dracului de greu să suporți tot ce gândesc alții despre tine. Poate să fie doar o fază din care și ei ies, uneori puțin rușinați de ce au gândit... dar, ar fi mai greu pentru tine să ieși, dacă ai știi... ignorance is bliss...


4. Divorțul nu e un eșec. Nu iubești o singură dată... și nu înseamnă că o iubire care s-a stins e invalidată doar pentru că s-a terminat.. Iar dacă tu crezi că pe copilul tău o să-l încălzească sacrificiul tău personal, că ai rămas cu un bou doar ca să aibă el un tată... sau că te-ai certat toată viața crezând că asta înseamnă căldura familiei... ești o vacă!

5. Să fii în rândul lumii e o nefericire. Poate ești născut să stai în față... dar nu te aștepta să te invite cineva...Viața e nedreaptă dacă rămâi jos.  

6. Fericirea nu e o obligație! Așa că nu mai mima un orgasm perpetuu că sunt sătul de ipocrizie. Și nu numai eu... toți suntem alergici la bullshit...

7. Nu există sex de calitate fără dragoste, dar nici dragoste cu un tip care te respectă, dar nu te face să țipi! Dacă ai nevoie de încă un tată... maturizează-te. În viață ne cumpărăm singuri jucăriile.

Bonus: 
La școală ni se spune că avem o problemă cu plasticul. De fapt avem o problemă cu nepăsarea. Dacă plasticul ar ajunge în coșurile pentru reciclate în loc să lăsăm tone de PET-uri când mergem la grătar... alta ar fi treaba! De obicei faptele bune sunt... pedepsite. Dar e un obicei de kkt și trebuie schimbat. Află cum un singur PET aruncat unde trebuie te poate trimite direct la NEVERSEA!

Vezi video-ul meu la provocarea #dunkitlikeaboss #dupanoi #strangemtotnoi, acceptă provocarea și ne vedem la mare!Câștigă respectul nostru și bilete la Neversea!
Ce trebuie să faci ca să câștigi respectul meu și un bilet la Neversea? Încarcă un clip pe Facebook sau Instagram când arunci epic un PET sau o doză la coșurile de gunoi pentru reciclabile până pe 29 iunie! Adaugă hashtagurile campaniei #dunkitlikeaboss #dupanoi #strangemtotnoi și dă tag paginii Dupa Noi
Posted by Radu F. Constantinescu on Tuesday, 25 June 2019
Back to Top