Dragostea e o porcărie



Umblă zvonul că nu aprob comentarii care mă contrazic. În general nu mă omor după comentariile agresive și... nesemnate... Dar tipul sau tipa care mi-a trimis acest comment anonim... nu e, în mod sigur neinteresant/ă

Reacție la Why do men cheat...

...aici te inseli amarnic. motivele descrise de tine pentru inselare sint minore, partial reale si incomplete. motivul real al "inselarii: il gasesti la cei care "o fac" si cu altii/altele, chiar daca isi iubesc partenerul, desi nu sint plictisiti si mai ales au parte din plin in viata de destule experiente extreme. exemplele sint destule. din motivatiile acestora aflam in mod real de ce inselam.
de fapt inseli pentru ca minti,
ca ascunzi ca ai facut-o, nu pentru ca faci sex cu altcineva si spui dinainte ca ai s-o faci. sexualitatea este o functiune fundamentala a fiintei umane, ca toate celelalte - dar singura supusa cenzurii "morale". e firesc s amincam carne de porc? da. ne place? da. ei, daca esti evreu, nu e "cuser", e imoral s-o faci si daca o maninci pe ascuns, ai "inselat" credinta. ai inteles? sa dispara falsa credinta si o sa dispara si conceptul de "inselare". ce legatura are adevarata credinta cu halitul carnii de porc? nici una, de fapt. daca n-ai chef sa maninci carne de porc fiindca iti face rau sau nu-ti place, e ok. dar sa te abtii si sa balosesti dupa carnea de porc pentru ca e "imoral" s-o maninci si ti-e frica, e o imensa timpenie si ipocrizie. abia daca ai chef s-o faci si altcineva si vrei s-o faci si-i spui dinainte, fair-play, partenerului, abia atunci te vei afla in fata unui test care va spune cit de reala, profunda si puternica este legatura dintre voi si ce natura are. important este sa nu minti. si mintim pentru ca am fost manipulati sa credem ca nu e ok si ca vom fi pedepsiti de opinia publica, dumnezeu, popa si vecini si prieteni si atunci o facem pe ascuns. iubirea nu are legatura cu sexul. dragostea are, dar dragostea este o porcarie.


Foto: http://millita.deviantart.com/

Back to Top