Cum ajută o amantă... fericirea conjugală... Punctul de vedere al unei femei frumoase




Nu știu mai nimic despre autoarea acestui punct de vedere, dar avem un prieten comun care îmi e foarte drag. Așa că o parte din credibilitatea lui s-a transferat... și nu degeaba! Ne-am contrat un pic pe textul cu bărbatul care nu e al tău... i-am dat croșeul cu... scrie tu un text... mi-a dat o directă... sunt lucruri pe care eu n-am avut inima să le spun. Dar trebuie spuse. Nu e noua Annonima, pentru că nu cred că se va ascunde... dar până se decide cum semnează... vă las să vă enervați, delectați, să vă pierdeți din iluzii și să învățați de la o femeie care nu cred că vorbește din cărți. 
      
Ce faci cand iubesti un barbat care nu e al tau? Daca tot il iubesti, atunci nu te gandesti ce vei face! Dragostea este oricum un process chimic ce se termina la un moment dat. Dupa cum ti-e (ne)norocul: 6 luni, un an, 3 ani… 

Ce-i faci lui? Numai bine, altfel n-ar reveni in cuibusorul de nebunii mai mult de cateva saptamani si nici nu te-ar alinta, de parca e indragostit asa cum era la 16 ani. Deci orice ganduri negre cum ca ii incurci viata nu-si au locul in mintea ta, cea mult imbibata de constrangeri sociale, impregnate de bunica, ce nu concepe un act sexual neparafat de ofiterul de stare civila.
    

Ce-i mai faci? 
Ii imbunatatesti viata de familie. 
A avea o amanta echivaleaza cu sentimentul de vinovatie, iar cand ajunge acasa adopta un zambet mieros si chiar mai trece si pe la o florarie, daca a intarziat prea mult intre picioarele tale, intr-o dupa-amiaza ploioasa. Daca te gandesti bine, ii salvezi chiar casnicia!
   
Dupa ce frumoasa lui sotie nu mai reprezinta decat strajerul ce-l asteapta la domiciliul din buletin, tu esti gura de aer proaspat, necesara pentru a indura cu stoicism rutina zilelor de barbat insurat. Te iubeste? Probabil ca da sau, cel putin, isi inchipuie ca o face. Asta pentru ca tu esti zana buna, cea care il alina si ii mai face si o felatie de zile mari. Si cum barbatii confunda explozia orgasmica cu profunzimea sentimentelor, sa fii convinsa ca l-ai dat pe spate inca din momentul in care i-ai demonstrat ca faci parte dintr-o alta generatie, una in care femeile au zone erogene si nu inchid ochii cand vad un mascul dezbracat.
    
Ce faci tu? Nu uiti ca esti singura in masura sa inceapa si sa puna capat relatiei. Traiesti ce-ti ofera clipele, te bucuri de quasi-liberatea ce deriva dintr-o astfel de legatura, intelegi ca e corect din partea ta sa nu ceri altceva decat ai stiut de la inceput ca poti avea, nu dai ultimatumuri si …IUBESTI!



P.S. O să fac, vorba Muzei, un exces de sinceritate. Acum 10 ani, când s-a tipărit prima dată FILOSOFIA SEXULUI, îmi era teamă de ce ar putea să spună criticii și am scos din carte multe dintre pasajele mai "hot".  Cât de multe? Cam 30% din numărul total de pagini au... zburat. Acum îmi pasă mai puțin de critici. Cititorii sunt importanți!  

Curtea Veche Publishing a insistat să reediteze acest bestseller într-o prezentare grafică de excepție. Copertă cartonată. Elegantă. Ceva absolut fără precedent în România. 
Mai mult, acum cartea conține TOATE paginile, chiar și pe cele explicite. Până la urmă... e Filosofia sexului :)
O vrei? 
Ia-o direct din link! STOC LIMITAT!





Back to Top