Cum se schimba fluturii din stomac in molii?!?Cum se transformă fluturii din stomac în molii care-ţi rod sufletul? De ce se transformă?

Uite o întrebare la care n-aveam un răspuns pertinent, nu pentru că nu mi s-ar fi acrit mai multe iubiri ca vinul prost... sau păstrat cum nu trebuie... doar că la mine se manifestă altfel şi n-am avut niciodată senzaţia asta cu fluturii...


Nu-s bun de entomolog sentimental,


aşa că m-am bucurat că altcineva a scris despre asta.


Noua Annonima?


I give you November (ăsta e prenumele? Şi numele de familie Rain?...)


S-a terminat repede, ca o liturghie fara cor.

Papucii nu i-am vazut, oricum nu m-as fi hotarat la o culoare. Se zice ca cea mai veninoasa insecta este femeia cu papucii ei de toate culorile insa cred ca s-a uitat de existenta moliei. Molia este o fiinta extraterestra care respira si are viata proprie, personalitate si sentimente. Odata cuibarita in stomacul cui nu trebuie, extrem de fericita, isi cere drepturile, se bucura de viata, asculta muzica, plange la telenovele, iti dicteaza lista de cumparaturi in supermarket (avantaj producatorii de tigari) si are orgasm. Sigur, nimic care sa te inspaimante, dar ce te faci cand stomacul tau este cotropit de un batalion de astfel de fiinte care se innultesc cu viteza luminii? Simplu, intri pe feisbuc si dai search la oferta aia cu reducere 70% la cursul de balet predat de profesoara aia fara talent, asa le ti ocupate pe micile insecte pana te simti pregatit psihic sa imparti propriul corp cu ele. Nu te dezmeticesti bine ca sunetul pasilor haotici de balet pun stapanire pe tine, cuprinzandu-ti si mainile, si picioarele, si sufletul, ca un sarpe. O durere urata, meschina, apasatoare si de nebiruit sta in fata ta, in toata goliciunea ei. Intrebi, nestiutor, in stanga si-n dreapta daca se gaseste la farmacie sau altundeva licoarea minune dar spre ghinionul tau nu s-a inventat. Cutremurator, daca ma gandesc ca proprietarul stomacului nu mai e in stare sa se hraneasca nici macar cu propria coliva. Si? Dac-ai fi stiut ca moliile rod?..


CUT striga regizorul.
 Publicată la
18.08.2011Back to Top