5 erori pe care trebuie să le faci până la 30 de ani. Dacă vrei să te numești bărbat. 1 (prima)





O luăm ușor. Una pe zi. 
  1. Să alegi prietenii înaintea femeii iubite. 
Când ești tânăr ai impresia că o masă animată e mai importantă decât un pat cald. Prietenia între bărbați e supraapreciată pentru că pare eternă. Șitți câți prieteni din liceu mai am? Doi. Cu care nu m-am mai văzut totuși de un an. Culpă comună. Îi sun la ora asta și mânie ne vedem. OK. Și sâmbătă ce fac?

O relație nu poate să dureze dacă iubita nu-ți devine unul dintre cei mai buni prieteni. 
Dacă nu are calitățile necesare pentru asta, las-o. 
Dacă le are, ia-o de nevastă. 
Se vorbește mult despre geloziile între iubita oficială și flame de moment. 
Despre cele între cea iubită versus grup de prieteni nu se vorbește deloc. De ce? Nu ni se pare politacally correct? Viața nu e din cale afară de corectă. Dacă nu o fuți tu, te fute ea. Dacă nu îi ceri tu 100 de lucruri, nu-ți dă nici măcar 10. 
De ce crezi că băieții buni se aleg cu scorpii? Pentru că nu pot să le cântărească! Li se pare că au prins peștișoara de aur când ea e piranha.
Fac o paranteză. Doamna care îmi îngrijește noua carte (și pe care o respect enorm) mi-a sugerat să elimin niște cuvinte cu p și f. Că eu sunt așa poet de parcă nu-s tot eu cel care le-a scris. Parcă e cineva care a mâzgălit peretele blocului domniei sale. 
Am insistat să le păstreze cu următorul mesaj: Doamnă, îmi e teamă că și golanul care a scris pe bloc sunt tot eu. Mama ei de contradicție. 
A acceptat punctul meu de vedere. 
De asta ai nevoie și de la o femeie pe care să o iubești: să te ia așa cum ești.
Senzația e pe dos. Ea vrea să te schimbe, prietenii te lasă cum ești tu.
Serios?

Ea vrea să te schimbe pentru că vede potențialul. 
Ei nu vor, pentru că îi doare în cur de potențialul tău. 
Fiecare pentru el. 
Asta se schimbă când ești într-o relație care are un înțeles. Nu mai e fiecare pentru el. Eu și ea nu mai sunt două pronume personale separate. 
Suntem noi. 
Îmi iubesc prietenii, dar când am leșinat pentru că am făcut prea mult efort, tot Muza a sunat la salvare. Desigur, a greșit numărul. A sunat la 911. Prea multe filme americane. Din fericire 911 e divertat spre 112. 
Prietenia și dragostea nu sunt mutual exclusive. Un băiat alege. Un bărbat are loc și timp și inimă pentru amândouă. 
Pun pariu că multe femei tinere, care se lovesc de problema asta, le vor trimite textul iubiților lor. Și ei mă vor detesta astăzi, dar îmi vor da dreptate peste 5 ani. 
Oricât de dragi îți sunt prietenii, ține minte că nu mergi cu ei în pat. 


.................................


Citește mai mult! Link: https://goo.gl/PAgNhf


Back to Top