Oamenii care spun că sexul nu e important nu-l fac cum trebuie

http://bit.ly/TeaseVerde

Unii închid lumina să-și imagineze că sunt cu altcineva.


Alții închid ochii și simt că pur și simplu altcineva nu mai există.


Ești aici și înțeleg mai bine ce vrei să-mi spui dintr-un sărut decât din 100 de mesaje text.


Vorbele goale. Noi dezbrăcați. Mare diferență între gol și dezbrăcat, deși unii zic că femeia, când vrea să se dezbrace într-un fel în care să n-o uiți… e dracu’ gol.


Ce e drept, sunt destule care și bine îmbrăcate sunt tot… goale.


Te tot gust și ești mereu alta.


Mă bazez pe tine pentru că rămâi mereu la fel.


Nopțile mele și nopțile tale au fost mult diferite de nopțile noastre.


E un limbaj în care numai noi putem să ne povestim. Și doar unul altuia, ca două file ale unei cărți de dragoste care se citesc una pe celalaltă așa cum stau față-n față.


Uneori pot să jur că sânii tăi miros a carte proaspăt tipărită. Atât de proaspăt tipărită încât n-am avut nici timp să o scriu.


Destul cu poezia. Tu, care mă citești, trezește-te! Viața pe care o arăți altora e doar coperta unei cărți care e viața ta reală. Poți să-ți ascunzi capitolele dezamăgirilor sub o copertă de respectabilitate. Poți să tot lași file albe pe care doar te amăgești că le vei scrie.


Viața e prea scurtă pentru nopți dormite.Sexul nu este cel mai important lucru într-o relație, dar e un barometru al dracului de exact.Bucură-te de pasiune, dacă o ai, că după ce-ai pierdut-o o să refaci drumul înapoi ca atunci când ți-ai pierdut cheile. Nici pe ele nu le-ai mai găsit. A trebuit să schimbi yala.


Bucură-te și păstreză. Că de la biroul de sentimente pierdute vine de obicei altcineva să revendice tot ce-ai crezut că erau “bunurile tale”. Și pleacă valiza din gară cu tot cu femeie.


Bărbatul nefericit se întoarce seara obosit de la serviciu. Cel fericit pleacă în fiecare dimineață obosit la serviciu.


Femeia nefericită are nevoie de complimente din toate părțile. Cea fericită vrea o palmă pe cur. Mereu cu aceleași amprente ca la cazier.


Tot ce se cucerește cu inima se păstrează cu capul. 
Începând de mâine am o linie OFICIALĂ de produse fără compromisuri. N-am scos untul doar din oameni cu pretențiile mele...
Posted by Ramona Constantinescu - GV on Tuesday, 6 August 2019
Back to Top