Return to innocence


Pare incredibil, dar acum niște ani erai altfel.
Poate că nu știai totul, dar nu apucasei să uiți ce contează cu adevărat.

Aveai prieteni și nu te gândeai de ce sunt prietenii tăi... nu era nevoie de un motiv... nu era nevoie să aveți pasiuni comune... nu te întrebai ce pot face ei pentru tine...
Încă se mai putea să fii prieten cu o fată fără să te întrebe nimeni dacă o f.ți. 
Sau când... sau cum se...

Încă nu se căsătoriseră toți... atunci le cereai voie mamelor să îi scoți la joacă... acum nu-i mai lasă nevestele la Fast and Furious 7!! Și pe atunci nu se temea niciunul că-i iau femeia... singura reputație proastă era că nu mă spăl pe mâini sau că mestec cu zgomot...Pare incredibil, dar tot tu erai ăla care se bucura de orice fără să întrebe cât costă.
Te jucai cu maidanezii de pe stradă... acum semnezi petiții pentru eutanasie...
Te minunai de pomii cu flori, azi pui o pilă la primărie să taie cireșul ăla din fața geamului de la bloc, că-ți ia lumina... Și când face cireșe se umple de coțofene și copii de țigani...

Un cireș? WTF? E un pom micuț... dar pretențiile tale sunt acum... atât de mari...
Îți mai aduci aminte cum te gândeai să schimbi lumea și părea ușor? Acum ți se pare greu și să-ți schimbi jobul...
Iar bomboanele... cubaneze, fondante, cu cafea, din ciocolată amăruie, dropsuri, cip... mâncai cu pumnul și tot nu aveai celulită! Atunci te fascinau culorile! Acum te uiți cu ce e-uri sunt obținute.

Fă-ți o plăcere... și ia o pungă din cele mai devastatoare bombe calorice imaginabile! Azi! Atomice să fie! Să ai nevoie de 3 ore de aerobic să le dai jos... dar nu uita... sună-ți cel puțin un prieten din copilărie și întâlniți-vă să-i dai și lui. Direct din pungă. 
Back to Top