Q&A: I-am trimis poze “sexy”. Am greșit cu ceva?
Pare o singură întrebare. Ar trebui să fie un singur răspuns. 
Dar dacă se adaugă: I-am trimis poze sexy fostului meu prieten care e acum căsătorit? 
Dar dacă în alt mesaj continuă cu: … unui coleg de liceu?
Sau în altul: …unui absolut necunoscut care m-a făcut să mă simt mai femeie cu două mesaje pe net decât mă face iubitul meu care m-a și cerut de nevastă. Oare dacă află anulează nunta?
Nu știu, dar oare nu era mai normal să-i trimiți viitorului tău soț niște poze sexy cu tine?  
Iar în liceu? Să faci așa ceva când nimeni nu se uită la pozele de pe hol cu olimpicii la mate, dar toată lumea e pe insta? 
Iar fostul nu putea să-și aducă pur și simplu aminte? Sau voiai să-i arăți că ai mai slăbit? 

Nu e o singură întrebare. Pentru că de la copile minore și până la vedete aflate la a doua tinerețe aproape tot spectrul de femei la care vă puteți gândi a făcut asta măcar o dată. 
Și din punctul meu de vedere NU E NIMIC ÎN NEREGULĂ CU ASTA ATÂTA TIMP CÂT FOTOGRAFIILE RĂMÂN DOAR ÎNTRE VOI. 
Din păcate foarte des NU RĂMÂN. 

Ideea nu este “ce fel de fotografie e OK să trimiți”. Ideea e să știi cui o trimiți. Și nu-ți ajunge o viață să cunoști un om!

Uneori fotografiile cu tine dezbrăcată sunt cerute de la bun început cu gândul că vor fi arătate. 
Alteori ceva intervine. 
Unii sunt proști și le trimit ca să se laude: Uite ce am eu!
Alții sunt răzbunători și le scot după ce te-ai despărțit. Ăștia sunt cei mai penibili. Parcă ar spune “Uite ce NU MAI AM eu” :)))

Am două vești bune totuși. 
Prima: Instagramul e atât de plin de poze sărite cu mult de limita decenței, bine luminate, editate și pompate încât ale tale, făcute în semiîntunericul dormitorului nu vor interesa prea mult și nici nu se vor viraliza. E ca diferența dintre porno amator și profesionist. Scuze dacă pun sare pe rană. 

A doua este că dacă totuși se vor viraliza repede vor fi uitate la fel de repede. Orice algoritm social media știe că homo-maimuțoius-dependent-de-scandaluri-și-bârfe are nevoie zilnic de unele noi. Alte poze, alte țâțe, alte gâște. Scuze dacă am pus sare pe rană din nou. Sarea ajută. Să nu uiți că ai fost proastă. 

Data viitoare, dacă vrea să te vadă dezbrăcată, să vină să te vadă în natură. Dragostea e 3D.

P.S. Știu că pentru multe e o dramă, așa că o să vă spun și ceva care chiar o să vă ajute dacă ați greșit deja: nicio fotografie făcută într-un spațiu privat nu poate fi făcută publică fără acordul tău. Dacă nu te-ai pozat goală pe plajă, ci în bucătărie, este DELICT PENAL orice postare, răspândire prin email, etc. Spune-i gușterului că dacă îi place așa de mult sexul cu martori o să poată să-l experimenteze la pușcărie. 

Back to Top