Amanta i-a cerut să-i facă asta soției. Ce a urmat însă…

Primesc zeci de mesaje zilnic. De prin 2012. Mi-e frică să fac un calcul. Fiecare se crede unic, dar adevărul este că doar foarte rar, cam la 500 de mesaje, găsesc unul care mă dă gata. 

Dacă v-ați gândit că amanta i-a cerut să-și părăsească soția sunteți  departe. Asta e cea mai frecventă poveste. Amanta care vrea să devină soția unui bărbat care își înșală soția. Logica și pasiunea nu se prea înțeleg! 

Nu e vorba nici de obișnuitele picanterii în care amanta îi cumpără lenjerie intimă ca a ei soției și îi spune bărbatului să se gândească la ea în timp ce o f**e p e nevastă. De obicei astea se termină penibil cu soțul spunându-i nevestei pe numele amantei. 
Ca o mică paranteză acum multe cititoare se gândesc dacă acel babydoll pe care l-au primit cadou - și care nu prea era genul lui - le-a fost de fapt cumpărat de o altă femeie. 

Amanta în cauză i-a cerut soțului să nu se mai culce cu soția lui. O prietenă i-a spus că e o metodă perfectă să creeze tensiuni în familie. Parțial adevărat. După o vreme faptul că intră încălțat pe unde ai spălat crează mai multe tensiuni :))
Ce nu a înțeles amanta era că din momentul “interdicției” nu mai era singurul fruct oprit. Omul avea acum două… poame. 
Deși “avea grijă” de domnul în cauză în fiecare zi și în mod normal chiar el ar fi evitat să facă dragoste ca să nu se vadă că “doamna p**ă e sătulă”, soțul se tot gândea cât stătea în trafic că s-ar simți ca la douăzeci de ani dacă ar face sex cu două femei în aceeași zi și îl excita rău de tot interdicția. 
Așa că a început să nu se mai ascundă doar de soție, ci și de amantă și făcea dragoste cu amândouă cu fiecare ocazie. 
Cum toți bărbații știu, dar niciunul nu recunoaște, într-o asemnea dublă prelungită la un moment dat se întâmplă să ajungi și la amantă fără chef! Ca un șarpe boa care tocmai a mâncat și vrea să doarmă, nici Doamna P. nu vrea să ridice capul!
“Te-ai culcat cu aia!” Plânsete, istericale, cam tot ce nu vrea bărbatul și te aștepți să primească de la nevastă, nu de la amantă. 
Decizia a fost simplă: Parcă era mai bine acasă, unde măcar soția ar cam fi fost îndreptățită să-și scoată ghearele. 
Și parcă și sexul cu nevasta interzisă era mai bun.
Back to Top