Cafeaua e doar un pretext? Poate… dar e bine să ai “un pretext” de calitate :)
Bărbații nu știu niciodată când sunt seduși. Orgolioși cum ne știți credem de fiecare dată că NOI am sedus. Aiurea! E mai complicat jocul și tocmai asta îl face atât de frumos. 
O invitație la cafea este un bun început, dar dacă o să fie o întâlnire ristretto, espresso sau o să o faceți… latte(!)… asta nu ai de unde să știi. Abia când îi faci cafeaua de dimineață se cheamă că ai câștigat. 

Și cafeaua asta e ca seducția. Tu crezi că tu o faci, dar înainte să-i poți face tu cafeaua i-au făcut-o mulți bărbați. Nu te gândi la prostii :) E vorba de cei care au îngrijit culturile, au cules boabele manual pentru o Arabica de calitate, au transportat-o cu atenție din zonele unde e vară tot timpul și au prăjit-o după rețete pe care le țin secrete. 

Așa cum un bărbat sau o femeie au nevoie să crească până li se maturizează capacitatea de a iubi, la fel și un business are nevoie de ani până să ajungă să ofere aceeași calitate în fiecare produs. 
Dealtfel în Vest se spune că ai reușit nu atunci când ești cotat la 1 miliard în lista start-up-urilor, ci atunci când ești pe piață de minimum 10 ani. 
Românii de la Cafea Fortuna pot spune că au reușit deja de două ori și se îndreaptă spre a treia pentru că de peste 25 de ani cafeaua lor ajunge pe mesele româncelor vorbărețe, lângă paturi de îndrăgostiți atenți și cam pe peste tot unde e nevoie de energie și gust. 
Mă scuzați că mă repet, dar trebuie să mai spun asta o dată! Cafeaua FORTUNA! DE PESTE 25 DE ANI! Un producător ROMÂN de cafea face performanță într-un domeniu extreeem de competitiv! Cât de frumos sună! Și cât de fain este!


Mai mult de un sfert de veac! Fără compromisuri! Cu o fabrică tehnologizată fabulos, curată ca o farmacie din Berlin și reglată la fel de precis ca un ceas elvețian!Bonus! Din acest articol, în același timp cu voi, vor afla ce cafea au băut la noi toți prietenii care ne-au vizitat acasă din luna mai și până acum (am făcut un blind test fără să se știe :) Ei bine, și espresso, și ibric, și french press, chiar și cappuccino ăla fain cu spumă de lapte făcută de subsemnatul au fost cu Fortuna Rendez-vous! O cafea 100% arabica. 
Ha! Și se zice că România n-are tradiție în cafea pentru că la noi nu crește. Nici la italieni nu crește! Și uite cum Cafea Fortuna ȘI-A FĂCUT o tradiție prin muncă și pasiune. 

Mai multe despre Cafea Fortuna și concursuri cu premii tare faine pe pagina lor de FB! Urmărește-i pe facebook https://www.facebook.com/CafeaFortuna/
sau pe instagram

Back to Top