Men only: Femeile vorbesc prea mult? Poate, dar ce spune în pat trebuie să asculți foarte atent.
La început inima femeii e plină cu povești. Ca un dulap cu haine în care ea ține personalități. Oare cine vreau să fiu astăzi? Se întreabă ea…
O fată cuminte? Îi vine bine, dar parcă o cam strânge. Nu-i dă voie să se miște. Nu-i dă voie să muște. 
O vampă? A încercat de două trei ori la serviciu și a avut un sentiment ciudat. parcă era unsă cu miere. Se lipeau toate privirile de ea. Mai puțin a tipului retras de la contabilitate și a rockerului de la IT. La naiba, singurii bărbați care o inetresau din firmă! Lasă, că a citit ea pe un blog că nu e bine să combini jobul cu blow jobul. 
O femeie de carieră? Parcă i se făcea și ei un pic teamă când se vedea în oglindă! Și bărbații păreau mai… mici. Privirile se fereau. 

Apoi în dulap vin peste poveștile despre “cine aș putea să fiu” niște frici, se murdăresc cu un sentiment de nesiguranță și le îngrămădesc niște dezamăgiri groase, ca hainele de iarnă. 
Când se privește în oglindă femeia simte că ar mai fi loc de cineva. “Cine aș vrea să fiu?” se schimbă în “cu cine aș vrea să fiu?”
Cu băiatul drăguț pe care mi-l tot bagă pe gât mama? 
Cu divorțatul ăla simpatic despre care toate spun că-i adorabil când se joacă în parc cu fiica lui. 
Cu tipul acela tatuat care când intră cu ea în lift îi stârnește o frică aproape erotică? Nu ți-a spus nimeni că femeile sunt adesea atrase de bărbați care le sperie puțin? Pe ăștia nu poți să-i pui în friend zone :)

Se uită în oglindă și mai vede pe cineva. Se dezbracă încet cu mâinile lui, se privește cu ochii lui, dar se atinge singură. 

Apoi s-a decis la tine. Merge în fața oglinzii cu tine și îți șoptește încet, de parcă i-ar fi frică de propriile dorințe ce vrea să-i faci. Nu e momentul să o contrazici. Doar să amplifici. Femeia vrea să-ți spună un substantiv și să ghicești verbul. Să-ți spună o frază și să mai scrii singur o pagină. Să-ți ofere șansa unui capitol pasional, iar tu să știi să faci din el un roman. An după an. 
Cei care se mulțumesc cu relații își pot vedea viața până la sfârșit. Zi după zi. Totul e previ-zi-bil. 
Cei care vor pasiune știu că în fiecare noapte o pierzi sau o câștigi pe următoarea. 
Puțini își trăiesc viața, celor mai mulți doar li se întâmplă. 
Apropo. La fel sunt și mai puțini cei care citesc cărți. Cei mai mulți... doar citate :)
Dacă ești dintre cei puțini e nevoie doar de un click pe link: https://goo.gl/ydSTWd
Back to Top