Ingredientele pentru o seară perfectă. Prima dată, chiar și femeia “o guști cu ochii”
Sunt oameni pe care nu-i interesează ce mănâncă. Nu la figurat, știu la ce vă gândiți :))
Sunt alții pe care nu-i interesează nici UNDE și nici CU CINE. 
Pe aceștia o să-i întâlniți aproape oriunde. Ei își aleg compania (ca să nu spun direct prietenii) în funcție de cât au de câștigat de la ei. Vorba prietenului meu, compozitorul Daniel Baciu: “Hai să-ți spun cât mă costă prietenia ta” :)
Din fericire noi știm că nu e o fiță să alegi un loc special pentru momente speciale. E o formă de respect în primul rând pentru cei pe care îi inviți să trăiască acel moment cu tine și în al doilea rând e o formă de respect față de tine însuți. Cititorii din București și numai au fost surprinși când am făcut Lansarea unei cărți deja epuizate la BonTon, o terasă superbă din Herăstrău, în ultima zi de vară. Mulți mi-au spus că e păcat că vara se termină și nu se mai pot întoarce în acel loc până în… 2016.
Pe principul “vară e când te simți bine” sau “vară e când vrem noi”, cei de a BonTon au acum “an endless summer”!
Un loc nou în… același loc :) Se numește LIVIN’ și completează perfect BonTon Palace pentru toți cei care preferă să nu depindă de vremea de afară.
Dacă aș avea o companie, aici mi-aș face petrecerile firmei. Cum nu am, m-am bucurat de compania Ramonei. P.S. În serile de weekend se transformă în club. Dinner & show :) De încercat. 

Pagina lor de facebook, la fel de nouă ca și Livin’, are multe poze. Inclusiv din meniu. 
Back to Top