De ce te înșală cu cea mai bună prietenă a ta? Întrebare de night reading la care a răspuns Muza.Am tot primit întrebarea asta, cu tot cu varianta inversă. Mi s-a părut un clișeu. Apoi am realizat că nu răspund că nu sunt sigur că răspunsul meu e cel corect. Ramona l-a scris în doi timpi și trei mișcări. Am răsuflat ușurat. Nu știu dacă răspunsul meu era corect, dar dacă nu era înseamnă că eu și Muza greșim la fel. Și ăsta mi se pare un lucru bun :)Guest Blogger: Ramona Constantinescu (Gustverde.ro)
....................................................................................

De ce te insala cu cea mai buna prietena?

E ca la retete: in primul rand pentru ca o compatibilitate exista de cele mai multe ori, cine se aseamana se aduna, deci ea e, pana la un punct, ca tine, iar gusturile prietenelor de multe ori seamana si la pizza si la barbati. 
Te inseala cu cea mai buna prietena pentru ca e mai comod decat crezi, iar barbatul, acest mare aventurier, e un mare lenes. 
Barbatul da niste semne pe care orice femeie le stie, dar cand ele sunt pentru cineva care ne e drag si noua ni se mai strica radarul. Cand nu poate sa dea raspunsuri clare vis-a-vis de o prietena ne gandim mereu ca incearca sa-l gaseasca pe cel bun din punctul nostru de vedere, sa nu ne supere. La fel si cand ii arata prea multa grija, de ce n-ar face-o?
Te insala cu ea pentru ca deja o cunoaste si poate sa aleaga mai bine momentul. Toate stim ca exista zile in vietile noastre cand am face lucruri pe care altfel nici nu le-am gandi! Multi barbati nu-si ofera umarul si umorul pentru ca vor sa ne scoata din depresii, ci din haine, iar noi sarim ca popcornul. 
Te insala cu ea pentru ca e safe sa fie vazuti impreuna si pentru ca e ultima pe care s-o banuiesti. 
Dar mai ales te insala cu cea mai buna prietena a ta pentru ca NU este cea mai  buna prietena a ta, dar tu de-abia acum afli asta. Ce prietena adevarata ar face ceva ce stie ca te va rani?


Foto: Adi Stoicoviciu

Mai citește de-ale ei aici: 
http://www.radufconstantinescu.ro/2015/07/cum-ii-vorbeste-sotia-murdar-barbatului.html
sau aici:
http://www.radufconstantinescu.ro/2015/04/de-ce-iarta-o-femeie-un-barbat-care.html
Am fost nevoit să-i fac și buton. Îl găsești lângă home. Normal, nu?

Back to Top