Știi bancul cu elefantul care dă petrecere de ziua lui și invită pe toată lumea? Nu e banc, e pe bune :)


Îl știu pe Elefant de când era mic. Vindea cărți. Spre deosebire de librăriile din mall care n-au aproape niciodată pe stoc ce vrei să cumperi, Elefant nu m-a dezamăgit deloc. 
Se vedea că ținea la ele din cum le ambala. Dacă m-aș decide vreodată să vând Necenzurat și în altă parte decât la editură, l-aș suna pe Elefant. La un moment dat va fi nevoie că deja nu mai facem față cu expedierea comenzilor. 
Chiar? Cum o face Elefant de se mișcă așa repede? Am căutat pe google cu ce viteză aleargă un elefant și tot îmi dă cu virgulă!
Spre deosebire de alte firme pe care le-am cunoscut “de mici”, dar acum sunt fosile, Elefant nu e pe lista speciilor pe cale de dispariție. Pentru că și-a respectat prietenii chiar a crescut. 

Acum are și electronice (vreau încă o boxă wireless de la el), are și ceasuri și ochelari de soare și cam tot ce ai putea să vrei. 
Eram la Iași când am văzut ce reducere enormă (de Elefant!) are la un parfum pe care îl “purtam” când mi-am cunoscut Muza. 
L-am comandat de la Cluj. 
A ajuns la București înaintea mea așa că vreau să-i mulțumesc și vecinei noastre care a fost așa drăguță să ia coletul. E ziua lui. 
Îi doresc La mulți ani interesanți, cum spun eu prietenilor. 
Și vouă vă doresc să nu aveți toți banii blocați pentru vacanțe pentru că Elefant face niște reduceri de ziua lui care fac Black Friday să pară o glumă. 

Vezi aici (http://tinyurl.com/ojf8twv) despre ce parfum e vorba, dar mai ales cât de ieftin e de ziua Elefant cât îmi comand eu și boxa. :) 
Back to Top